به دایرکتوری مواد اولیه خوش آمدید!

پودر بامبو در کازمتیک

پودر بامبو در صنعت مراقبت از پوست و مو

INCI: Bambusa Arundinacea Stem Powder

پودر بامبو از ساقه های گیاه بامبو  که در اصل یک نوع علف عظیم است که به دلیل پایداری (در هر روز چندین اینچ رشد می کند) در مناطقی از آسیای شرقی محبوب است و باعث می شود ماده ای مفید در همه موارد از دارو گرفته تا تولید لباس باشد. از نظر مراقبت از پوست ، نکته اصلی آن این است که یکی از غنی ترین منابع طبیعی سیلیس در جهان است. سیلیس یک ماده مغذی طبیعی است که همه با آن متولد می شوند و قسمت بزرگی از ذخایر کلاژن ما را در بدن تشکیل می دهد ، اما با افزایش سن به تدریج سطح سیلیس کاهش می یابد ، که این موضوع روی کاهش کشش کلی پوست و توانایی بهبودی زخم ها اثر منفی میگذارد.

پودر بامبو یک پودر سفید بسیار سبک است که مستقیماً از ساقه و برگ گیاه بامبو بدست می آید. این پودر یک جایگزین طبیعی برای اسکراب های پلاستیکی است. سیلیس موجود در ساقه بامبو بسیار تمیز کننده است. سیلیس ماده معدنی مهمی در بافت پیوندی ، پوست ، ناخن ها و موهای ما است. بامبو غنی ترین منبع شناخته شده سیلیس طبیعی است که حاوی بیش از 70٪ سیلیس ارگانیک است که بیش از ده برابر سطح موجود در گیاه دم اسب (Equisetum) است که فقط 5 تا 7٪ سیلیس دارد. هر زمان که منبع سیلیس گیاهی را در گوگل جستجو می کنید ، بیشتر نتایج به شما گیاه دم اسب را به عنوان یک گزینه عالی پیشنهاد می کنند در حالیکه دم اسب گیاهی حاوی سیلیس است ، اما قابل مقایسه با قدرت بامبو نیست. ما در اینجا به موضوع استفاده موضعی از آن می پردازیم اگر چه مبحث تغذیه ای این دو گیاه برای نوتریکازمتیک نیز می تواند جذاب باشد.

ساقه بامبو و پودر بامبو

آیا پودر بامبو برای مراقبت از پوست مفید است؟

از آنجا که عصاره بامبو حاوی مقادیر زیادی سیلیس طبیعی است ، یک ماده مهم در تعدادی از محصولات موضعی طراحی شده برای کمک به بهبود طیف وسیعی از نگرانی های پوستی است. نه تنها به پر کردن ذخایر کلاژن و بهبود انعطاف پذیری پوست کمک می کند بلکه از سنتز گلیکوزآمینو گلیکان ها همان گگ ها نیز پشتیبانی می کند که وقتی در سطح مطلوب خود باشند ، از افت رطوبت در پوست جلوگیری می کنند. این فواید به این معنی است که اگر پوست پیر شده با استفاده منظم از محصولات حاوی عصاره بامبو ظاهری صاف، محکم و پرتری پیدا می کند ، به همین دلیل پودر بامبو یکی از عناصر محبوب در محصولات مراقبت از پوست به ویژه کرم ها و ماسک های مرطوب کننده است.

فواید پودر بامبو برای پوست چیست؟

گذشته از غلظت بالای سیلیس ، بامبو حاوی تعدادی آنتی اکسیدان طبیعی است که می تواند از پوست در برابر رادیکال های آزاد مضر و آسیب ناشی از اشعه ماوراء بنفش محافظت کند، که در نهایت به یک رنگ شدن و درخشان تر شدن پوست کمک می کند. این ماده همچنین ضد تحریک است، به این معنی که عصاره بامبو برای پوست های حساس بی خطر است و فواید تسکین دهنده و آرام بخشی را فراهم می کند که حتی می تواند به کاهش علائم بیماری های خشکی پوست مانند اگزما و پسوریازیس کمک کند.

همچنین تصور می شود که عصاره بامبو یک ماده ضد آکنه عالی است زیرا محیط پایدار و سالم تری را در سطح پوست ایجاد می کند و این بدان معناست که سلول ها در هنگام ترشح سموم و سبوم بیش از حد از طریق منافذی که پودر بامبو اجازه بسته شدن آن را نمیدهد، کمتر تحریک یا ملتهب می شوند. بنابراین شدت التهاب و تعداد آکنه ها به ویژه آکنه های زیر پوستی را کاهش می دهد.

سیلیس ارگانیک ساقه بامبو در محصولات مخصوص پوست چرب به از بین بردن بقایای سبوم اپیدرمی کمک می کند و همراه با سایر نمک های معدنی بامبو به سلول های پوست امکان بازیابی عملکرد سالم خود را می دهد. پودر بامبو به طور موثری سبوم اضافی را جذب می کند و ظاهر  پوست چرب و مختلط را مات و نرم می کند. پودر بامبو خاصیت ضد باکتری مناسبی هم دارد و با باکتری پی آکنه مقابله کرده و باعث بهبودی آکنه ها می شود و همچنین به آرامش و تنظیم ترشح غدد چربی کمک می کند.

4.4/5 - (8 امتیاز)
شبنم فریدفر

شبنم فریدفر

دکتر داروساز ؛ دانشکده داروسازی دانشگاه تهران

یک نظر در “پودر بامبو در کازمتیک

  1. ندا ک گفت:

    سلام. با سپاس از مطالب مفیدتون. میشه بگین از کجا میتونیم پودر بامبو تهیه کنیم؟

سوال یا نظری دارید حتما مطرح کنید ??

نشانی ایمیل و موبایل شما منتشر نمیشه. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

سبد خرید
فروشگاه
منو
0 مورد سبد خرید