به دایرکتوری مواد اولیه خوش آمدید!

بایواکولیا ؛ آلفا گلوکان الیگوساکارید

آلفا گلوکان الیگو ساکارید با نام تجاری بایواکولیا

INCI Name: α-glucan oligosaccharide

بایواکولیا یا بیواکولیا نام تجاری یک الیگوساگارید است که با سنتز آنزیمی از قندهای طبیعی (ساکاروز و مالتوز) بدست می آید. نام بین المللی کازمتیک این ترکیب آلفا گلوکان الیگوساکارید است. این ترکیب برای استفاده در فرمولاسیون های محصولات کازمتیک که به اکولوژی مو و پوست کمک میکنند بسیار مناسب است. محصولات مراقبت از مو، محصولات پوست آکنه ای، محصولات پوست آتوپیک و حساس، انتی واش ها و حتی محصولات مراقبت از پوست و موی کودکان گزینه های مناسب برای بکارگیری این ترکیب قندی است.

آلفا گلوکان الیگوساکارید یک قند پری بیوتیک است می تواند با محافظت و تحریک سیستم دفاع طبیعی پوست توسط ایفای نقش به عنوان یک بستر انتخابی زیستی برای فلور میکروبی مفید (اکوفلورا) به ضرر فلور بیماری زا و نامطلوب باشد. این اقدام را بایواکولیا مدیون پیوندهای درونی بین قندی خاصی است که استفاده سریع تر و کارآمدتر از گلوکز را توسط فلور پوست امکان پذیر میکند.

بایواکولیا با حفظ تعادل، حفظ و تحریک اکوفلور پوست به اولین سد دفاعی بدن در برابر حمله خارجی کمک میکند. بایواکولیا یک پری بیوتیک مشهور است که با حفظ تعادل میکروبیوتای پوست از زیست بوم بدن محافظت میکند.

آلفا گلوکان الیگوساکارید به لیل ساختاری که دارد به راحتی متابولیزه شده و یک بستر ترجیحی برای تغذیه میکروارگانیسم های پوست است. در واقع این ترکیب پری بیوتیک تغذیه باکتری های مفیدی همچون پروبیوتیک ها را بر عهده می گیرد و موجب تقویت سد میکروبیولوژیکی پوست می شود.

آلفا گلوکان الیگوساکارید

بایواکولیا به لطف قدرت محافظتی که دارد با تحریک سنتز پپتیدهای ضد میکروبی که مارکرهای اصلی ایمنی هستند، سیستم دفاع طبیعی پوست را تقویت میکنند. به طور خلاصه بایواکولیا با عملکرد گسترده و کاملی که روی میکروبیوم پوست، کف سر و غشاهای مخاطی دارد عملا نگهبان اکوسیستم بدن انسان است.

3.9/5 - (2 امتیاز)
شبنم فریدفر

شبنم فریدفر

دکتر داروساز ؛ دانشکده داروسازی دانشگاه تهران

سوال یا نظری دارید حتما مطرح کنید ??

نشانی ایمیل و موبایل شما منتشر نمیشه. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

سبد خرید
فروشگاه
منو
0 مورد سبد خرید