به دایرکتوری مواد اولیه خوش آمدید!

کربومر در کازمتیک

کربومر
INCI name: Carbomer

کربومر به مجموعه ای از پلیمرها گفته می شود که از اسید اکریلیک گرفته شده اند. کربومر یک مولکول بزرگ است که توانایی جذب و نگهداری مقادیر زیادی آب را دارد. در مراقبت از پوست ، از آن به عنوان یک امولسیون کننده استفاده می شود تا به ایجاد ثبات و غلیظ شدن محلول ها با قابلیت حل شدن در مواد مختلف کمک کند. کربومر به کنترل قوام و جریان محصولات کازمتیک و همچنین تهیه لوسیون ، کرم و ژل با بافت صاف و ابریشمی کمک می کند.

کربومر ها پودرهای سفید و کرکی هستند که اغلب به عنوان ژل در محصولات کازمتیک و محصولات مراقبت شخصی  استفاده می شود.

چرا از آن در محصولات آرایشی و بهداشتی و مراقبت های شخصی استفاده می شود؟

کربومر ها به ​​توزیع یا تعلیق ماده جامد محلول در مایع کمک می کند. آنها همچنین برای جلوگیری از جدا شدن امولسیون ها به اجزای مایع و روغن خود استفاده می شوند. کربومر ها اغلب برای کنترل قوام و جریان مواد آرایشی و محصولات مراقبت شخصی استفاده می شود.

4.6/5 - (4 امتیاز)
شبنم فریدفر

شبنم فریدفر

دکتر داروساز ؛ دانشکده داروسازی دانشگاه تهران

سوال یا نظری دارید حتما مطرح کنید ??

نشانی ایمیل و موبایل شما منتشر نمیشه. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

سبد خرید
فروشگاه
منو
0 مورد سبد خرید