به دایرکتوری مواد اولیه خوش آمدید!

آیلیس

آیلیس

INCI Name: Aqua (and) Glycerin (and) Hesperidin Methyl Chalcone (and) Steareth-20 (and) Dipeptide-2 (and) Palmitoyl Tetrapeptide-7

آیلیس Eyeliss یک اکتیو کمک درمان جهانی برای دور چشم های پف کرده است. در واقع ترکیبی از سه پپتید پروتئینی بنام های هسپیریدین متیل چالکون، دی پپتید VW و لیپوپپتید Pal-GQPR است. آیلیس در کرم های دور چشم استفاده شده و دارای خاصیت ضد احتقان، کاهش التهاب و تقویت استحکام مویرگی است.

این کمپلکس پپتیدی در شرکت پاریسی سدرما تولید شده است که البته سدرما توسط شرکت کرودای انگلیسی خریداری شد. سدرما در توسعه طیف وسیعی از مواد موثره بیوشیمیایی برای عملکرد های ضد پیر پوستی تخصص و سابقه ی خوبی دارند. عملکرد اصلی آیلیس دوز توصیه شده ی آن در کرم ها و ژل های دور چشم ماکزیمم 3% است برای مقابله با کیسه های تجمع آب در زیر چشم است که موجب ایجاد پف و تیرگی می شوند.

آیلیس

خواص پپتیدهای آیلیس

  1. هسپیریدین متیل چالکون ؛ موجب کاهش نشت پذیری (تراوایی) مویرگ ها می شود.
  2. دی پپتید VW  ؛ موجب افزایش و بهبود گردش لنفاتیک پوست درو چشم می شود.
  3. لیپوپپتید Pal-GQPR ؛ موجب بهوبد سفتی و الاستیسیته پوست و کاهش پدیده های التهابی می شود.
4.6/5 - (2 امتیاز)
شبنم فریدفر

شبنم فریدفر

دکتر داروساز ؛ دانشکده داروسازی دانشگاه تهران

سوال یا نظری دارید حتما مطرح کنید ??

نشانی ایمیل و موبایل شما منتشر نمیشه.

سبد خرید
فروشگاه
منو
0 محصول سبد خرید