به دایرکتوری مواد اولیه خوش آمدید!

سدیم لاکتات در کازمتیک

سدیم لاکتات در کازمتیک

INCI: Sodium Lactate

سدیم لاکتات چیست؟

سدیم لاکتات یا لاکتات سدیم در واقع نمک لاکتیک اسید است. سدیم لاکتات یک ماده کراتولیتیک است. این ماده جزو فاکتور های رطوبت دهنده طبیعی (NMFs) پوست و یک ماده درون زا است. این ماده با آبرسانی عمیق پوست از این فاکتورها به شدت پشتیبانی می کند.

سدیم لاکتات می تواند میزان PH  محصولات و همچنین PH  پوست را در حد مطلوب و مورد نظر حفظ کند. این موضوع به حمایت از میکروبیوم پوست و ممانعت از تشکیل و تکثیر باکتری ها و میکروب های مضر روی پوست کمک خواهد کرد. سدیم لاکتات می تواند با تنظیم PH محصولات کازمتیک ، PH لازم برای اثر بخشی بعضی از مواد موثره را مهیا کند. اسیدیته مناسب محصولات مراقبت از پوست موجب می شود این محصولات به جای حمله به لایه طبیعی اسیدی پوست بتوانند بیشترین سازگاری با پوست را داشته باشند.

حفظ اسیدیته نرمال سطح پوست یا همان اسید منتل ارتباط مستقیمی با فاکتورهای رطوبت دهنده طبیعی (NMFs) دارد و حفظ آن این اطمینان را حاصل میکند که پوست رطوبت خود را براحتی از دست ندهد. این اسیدیته نرمال پوست را در مقابل رادیکال های ازاد و باکتری های مضر محافظت میکند. این امر باعث می شود لاکتات سدیم به عنصری مهم برای محصولات کازمتیک با کیفیت و همچنین برای محصولات کازمتیک طبیعی معتبر کاملا مناسب باشد.

عملکرد سدیم لاکتات در کازمتیک

سدیم لاکتات یک ماده کراتولیتیک است به این معنی که موجب زدودن سلول های مرده روی پوست می شود و این موضوع باعت اصلاح و بازسازی پوست می شود و می تواند در فرایند های درمانی برای رفع لک و ضایعات پوستی مورد استفاده قرار گیرد. این ماده همانند لاکتیک اسید می تواند عملکردهای مثبتی روی انواع پوست داشته باشد. اگر چه لاکتیک به دلایل علمی روی پوست خشک و حساس پاسخگویی مناسب تری دارد اما سدیم لاکتات برای انواع پوست حتی پوست آکنه ای و چرب مفید است.

اگر چه سدیم لاکتات نمک اسید لاکتیک است اما یک محصول کاملا وگان است. لاکتات سدیم مانند دیگر لاکتات ها از طریق فرایند تخمیر یا همان فرمنتیشن بدست می آید.  فرایندهای آنزیماتیک یا میکروبیال یک منبع قندی مانند ذرت یا چغندر را به اسید تبدیل میکنند و سپس اسید لاکتیک حاصل شده خنثی و لاکتات سدیم حاصل می گردد.

تولید کنندگان مواد غذایی نیز از سدیم لاکتات برای تنظیم اسدیته محصول و حفظ رطوبت و حتی قوام مواد غذایی استفاده میکنند. این ماده در مواد غذایی کاملا بی ضرر است.

به طور کلی پوست های خشک در محتوی NMFs پوست خود دارای مقادیر کمی از سدیم لاکتات هستند و این کمبود ارتباط مستقیمی همزمان با کم آبی و خشک شدن پوست دارد. این ماده با اتصال به رطوبت می تواند آب را درون پوست نگه دارد و محتوای آب پوست را افزایش دهد و پوست نرم تر و نهایتا دارای چروک کمتری خواهد بود. بنابراین سدیم لاکتات یک ماده مهم در محصولات ضد پیر پوستی است.

4.5/5 - (6 امتیاز)
شبنم فریدفر

شبنم فریدفر

دکتر داروساز ؛ دانشکده داروسازی دانشگاه تهران

سوال یا نظری دارید حتما مطرح کنید ??

نشانی ایمیل و موبایل شما منتشر نمیشه.

سبد خرید
فروشگاه
منو
0 محصول سبد خرید