به دایرکتوری مواد اولیه خوش آمدید!

تارتاریک اسید در کازمتیک

تارتاریک اسید

INCI name: Tartaric Acid

تارتاریک اسید یک اسید آلی آنتی اکسیدان و کریستالی طبیعی است که در بسیاری از گیاهان از جمله انگور و تمر هندی یافت می شود. این یکی از اسیدهای اصلی در شراب است. اسید تارتاریک دارای خواص آنتی اکسیدانی است و یک آلفا هیدروکسی اسید (AHA) است، اگرچه در مورد فواید پوست به اندازه اسیدهای گلیکولیک و لاکتیک مورد تحقیق قرار نگرفته است.

تارتاریک اسیداز انگورهای تخمیر شده به دست می آید و به فرمول های گلیکولیک اسید و یا اسید لاکتیک اضافه می شود تا  زدودن پوست های مرده توسط آنان را تقویت کند. اما مزیت اصلی آن توانایی آن در تنظیم سطح pH فرمولاسیون است. در محصولات حرفه ای ما نیاز به ثابت نگه داشتن عدد PH با ثابت اسیدی pKa داریم که محصول تحریک کننده نشود و حداکثر اثربخشی را ارائه دهد پس اینجا تارتاریک اسید است که می تواند به پایدار نگه داشتن شرایط کمک کند.

این موضوع بهترین عملکرد را برای کمک به حفظ محدوده PH که سایر AHA ها برای اثر بخشی خود به آن نیاز دارند، ارائه میدهد. در فرمول های خاص مانند سرم پیلینگ اوردینری، به لایه برداری هدفمندتر کمک می کند، زیرا هر نوع آلفاهیدروکسی اسید به دلیل اندازه مولکولی منحصر به فرد خودش مزایای خود را دارد. در مطالعات آزمایشگاهی نشان داده‌اند که وقتی تارتاریک اسید به مشتقاتی به نام تارتامید تجزیه می‌شود، ساختار شیمیایی این تارتامنید شبیه سرامیدهای پوست است. نشان داده شد که این تارتامید ها با موفقیت جایگزین سرامیدها در مدلی از ماتریکس لیپیدی پوست می شوند. با این حال، مشخص نیست که آیا این مزیت از طریق محصولات کازمتیک روی پوست دست نخورده نیز رخ می دهد یا نه. تارتاریک اسید در محصولات کازمتیک استفاده می شود و کاملا ایمن تلقی می شود.

5/5 - (1 امتیاز)
شبنم فریدفر

شبنم فریدفر

دکتر داروساز ؛ دانشکده داروسازی دانشگاه تهران

سوال یا نظری دارید حتما مطرح کنید ??

نشانی ایمیل و موبایل شما منتشر نمیشه.

سبد خرید
فروشگاه
منو
0 محصول سبد خرید