به دایرکتوری مواد اولیه خوش آمدید!

اکتی فلو

اکتی فلو

INCI name (ACTIFLOW) : Saccharomyces cerevisiae Extract

اکتی فلو نام تجاری عصاره ساکارومایسس سرویزیه، یک قارچ تک سلولی که به نام مخمر آبجو نیز شناخته می شود. اکتی فلو دارای توانایی تحریک متابولیسم میتوکندری و دارای محتوای بالایی از بتا گلوکان است. تولید انواع مختلف کلاژن، نوع IV و نوع VII و اینتگرین را تحریک می کند. صافی و استحکام پوست را افزایش می دهد. همچنین از بافت محافظت می کند و دفاع طبیعی پوست را تحریک و تعدیل می کند. سطوح مناسب آبرسانی به پوست را حفظ می کند.

سرشار از پلی ساکارید و ویتامین P (مشتق شده از نوعی مخمر بنام Saccharomyces)  می باشد که با تسهیل در جریان خون مویرگی و کاهش احتقان عروقی و همچنین جلوگیری از تجمع مایعات در این ناحیه از پوست ، باعث رفع تیرگی و پف می گردد تا اکسیژن و مواد مغذی به راحتی در اختیار سلول های پوستی قرار گیرند که این امر موجب افزایش استحکام و قوام پوست می گردد. طی تحقیقات نشان داده شده که این ماده ی موثره قادر است طی مدت 28 روز موجب 75 درصد کاهش در تیرگی و 67 درصد کاهش در پف پوست دور چشم گردد.

اکتی فلو ه به دلیل خواص موثر نرم کنندگی پوست و کمک به آبرسانی به پوست تحسین شده است که می تواند به بهبود پوست و کاهش علائم پیری زودرس مانند چین و چروک، خطوط ریز و سایر بی نظمی ها کمک کند. می تواند تحریکات حسی عصبی را که اغلب از مواد موثره قوی مانند رتینول، AHA و BHA ایجاد می شود، کاهش دهد. اکتی فلو یک هموکتانت است به این معنی که می تواند رطوبت را از ناحیه اطراف و سایر محصولات وارد پوست کند.

چه کسی می تواند از اکتی فلو استفاده کند؟

همه انواع پوست از افزودن این ماده به روتین خود سود می برند. عصاره ساکارومایسس سرویزیه را مخمر آبجو و مخمر نانوایی نیز می نامند. نام رایج‌تر مخمر نانوایی است و مانند همه عصاره‌های مخمر می‌تواند نتایج آبرسانی چشمگیری برای پوست داشته باشد و حالت کلی پوست را بهبود بخشد. اولین بار در اواخر دهه هفتاد توسط افرادی که در کارخانه آبجو سازی ژاپنی کار می‌کردند کشف شد، زمانی که بسیار قابل توجه بود که دست‌های کارگرانی که با عصاره مخمر تخمیری کار می‌کردند، چقدر جوان و صاف بود.

اکتی فلو یا مخمر آبجو

اکتی فلو یا عصاره مخمر ساکارومایسس سرویزیه مخلوطی از فلاونوئیدها، قندها، ویتامین ها و اسیدهای آمینه است. این مشتق منحصر به فرد قارچ حاوی غلظت بالایی از آنتی اکسیدان ها است که قادر به خنثی کردن رادیکال های آزاد مضر موجود در محیط هستند. این مکانیسم محافظتی نه تنها به حفظ کیفیت و ظاهر کلی پوست کمک می کند، بلکه مزایای مراقبت بیشتری از پوست مانند افزایش خاصیت مرطوب کنندگی و تسکین دهنده را نیز ممکن می سازد.

اکتی فلو با کمک به کاهش میزان استرس اکسیداتیو روی پوست کمک میکند. علاوه بر این، عصاره مخمر توانایی های خود را در خدمت به عنوان یک بیوسورفکتانت ممکن برای فرمول های مرطوب کننده نشان داده است. این به آن اجازه می دهد تا رطوبت را افزایش دهد و آبرسانی کلی را بهبود بخشد که عصاره مخمر را کاندید خوبی برای تزریق در لوسیون ها و کرم ها می کند. به طور کلی، استفاده موضعی از عصاره مخمر می تواند پوست را با ویژگی های محافظتی طبیعی که باعث زیبایی پوست می شود، بهتر تجهیز کند. از این ماده موثره در کرم های دور چشم اکتی زوم استفاده شده است.

5/5 - (2 امتیاز)
شبنم فریدفر

شبنم فریدفر

دکتر داروساز ؛ دانشکده داروسازی دانشگاه تهران

سوال یا نظری دارید حتما مطرح کنید ??

نشانی ایمیل و موبایل شما منتشر نمیشه.

سبد خرید
فروشگاه
منو
0 محصول سبد خرید