به دایرکتوری مواد اولیه خوش آمدید!

عصاره دونالیلا سالینا

عصاره دونالیلا سالینا
INCI Name: Dunaliella Salina Extract (and) Aqua (and) Phenoxyethanol (and) Sodium Benzoate (and) Potassium Sorbate

عصاره دونالیلا سالینا نوعی ریزجلبک سبز نمک‌دوست است که در محیط دریاچه‌های نمک یافت می‌شود. این جلبک برای فعالیت آنتی‌اکسیدانی خود شناخته می‌شود که به‌خاطر توانایی او در تولید حجم زیادی از کاروتنوئید است.

دونالیلا سالینا از خانواده جلبک های سبز است اما ما رنگ آن را صورتی زیبا می بینیم. دونالیلا سالینا را می توان در دریاچه نمک به دلیل خاصیت هایپرهالوتولرانس یا نمک تابی آن یافت. این خاصیت یعنی می تواند در یک محیط با شوری بالا با تجمع گلیسرول برای متعادل کردن فشار اسمزی زنده بماند.

جلبک دونالیلا بتاکاروتن را در مقادیر زیاد، تا 12 درصد ماده خشک تولید می کند. با توجه به تولید زیاد بتاکاروتن، دونالیلا همچنین با تابش خورشیدی بالا (بیش از 30 درجه سانتیگراد) و در برابر انرژی یونیزان سازگار است. به لطف محتوای بالای β-کاروتن این جلبک برای مقاصد تجاری و بخصوص برای بیوتکنولوژیست ها جذاب است. عصاره دونالیلا سالینا در صنایع آرایشی و بهداشتی برای تامین بتاکاروتن و ویتامین B12 به پوست استفاده می شود. همچنین به عنوان یک آنتی اکسیدان طبیعی برای محافظت از پوست در برابر آسیب رادیکال های آزاد عمل می کند.

شرکت دی اس ام از این عصاره یک محصول تجاری با نام PEPHA®-CTIVE CB برای مصرف صنایع کازمتیک عرضه کرده است. PEPHA®-CTIVE CB یک ماده بیوتکنولوژیکی دارای تاییده حلال است که برای کشورهای دوستدار حلال کازمتیک جذاب است.  DSM با تکیه بر این اعتقاد که این جلبک چون در محیط شدید دریاچه های نمک زنده می ماند. به لطف ترکیب غنی از اسیدهای آمینه، مواد معدنی و کربوهیدرات ها، می تواند با افزایش سطح ATP از میتوکندری را تحریک و محافظت می کند. پوست با انرژی جدید بارگیری می شود و درخشندگی آن بهبود می یابد. PEPHA®-CTIVE CB یک مایع شفاف و مایل به زرد است و نام INCI آن به شرح زیر است:

جلبک صورتی دونالیلا سالینا

4.3/5 - (3 امتیاز)
شبنم فریدفر

شبنم فریدفر

دکتر داروساز ؛ دانشکده داروسازی دانشگاه تهران

سوال یا نظری دارید حتما مطرح کنید ??

نشانی ایمیل و موبایل شما منتشر نمیشه. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

سبد خرید
فروشگاه
منو
0 مورد سبد خرید