به دایرکتوری مواد اولیه خوش آمدید!

عصاره برگ کاملیا اولیفرا

عصاره برگ کاملیا اولیفرا
INCI name: Camellia Oleifera Leaf Extract

عصاره برگ کاملیا اولیفرا از برگ های Camellia oleifera، درختچه ای از خانواده چای و نوعی چای سبز که بومی آسیا است، استخراج می شود. برگ‌های چای به دلیل محتوای پلی فنول آن‌ها، خانواده‌ای از مولکول‌ها با طیف وسیعی از فواید سلامتی توصیف شده اند. به همین دلیل این ماده را در همه چیز از سرم ها و پاک کننده ها تا مرطوب کننده ها و ماسک ها خواهید یافت. 

فواید عصاره برگ کاملیا اولیفرا برای پوست

عصاره برگ کاملیا اولیفرا علاوه بر داشتن اثرات آنتی‌اکسیدانی که با اثرات آسیب‌های پوستی ناشی از اشعه ماوراء بنفش و محیطی مقابله می‌کند، ممکن است برخی از آنزیم‌های دخیل در تخریب مولکول‌ها مانند کلاژن، هیالورونیک اسید و الاستین را مهار کند که می‌تواند علائم پیر پوستی را کاهش دهد. مولکول‌های منتخب موجود در این عصاره ممکن است فواید ضدالتهابی نیز داشته باشند. بسیاری از شواهد حمایتی از کشت‌های سلولی و مطالعات حیوانی به دست می‌آیند، و از آنجایی که این محصولات استاندارد نشده‌اند، تعیین میزان سودی که ممکن است افراد با وارد کردن عصاره برگ کاملیا اولیفرا دشوار است. شواهد علمی نشان می دهد که این عصاره ممکن است به عنوان یک آنتی اکسیدان عمل کند، که می تواند آسیب سلولی را کاهش دهد که می تواند منجر به پیری زودرس پوست شود.

عصاره برگ Camellia Oleifera در مقابل عصاره برگ Camellia Sinensis

Camellia sinensis نوع دیگری از گیاه چای است، که درواقع آن را عصاره چای سبز می نامند. این دو عصاره خواص مشابهی دارند. گفته می شود عصاره برگ اولیفرا حاوی آنتی اکسیدان های قوی است و خواص ضد التهابی و حتی ضد میکروبی دارد و عصاره چای سبز دارای فواید بیشماری از جمله خواص ضد پیر پوستی است. پلی فنول های موجود در چای سبز دارای خاصیت آنتی اکسیدان و تسکین دهنده قوی پوست هستند.

عصاره برگ کاملیا اولیفرا در مقابل روغن دانه کاملیا اولیفرا

اگرچه ممکن است عصاره برگ و روغن دانه کاملیا اولیفرا به اندازه کافی مشابه به نظر برسند، اما این اصطلاحات دقیقاً یکسان و نمی توانید بجای هم بکار گرفته شوند. عصاره برگ از برگ ها به دست می آید، در حالی که روغن دانه از هسته های خشک شده گیاه به دست می آید. روغن دانه کاملیا اولیفرا اغلب به عنوان “روغن دانه چای” نامیده می شود و برای قرن ها در مراقبت از پوست و حتی برای پخت و پز استفاده می شود زیرا این روغن نیز خوراکی است. بین این دو تا ، در واقع روغن دانه کاملیا اولیفرا است که به سرعت بدون ایجاد احساس چربی به پوست نفوذ می کند و در برابر اکسیداسیون بسیار پایدار است، در واقع بیشتر در محصولات مراقبت از پوست استفاده می شود زیرا بسیار شناخته شده است و برای فواید متعدد استفاده می شود.

Camellia Oleifera1

روغن دانه Camellia oleifera در واقع از نظر خواص بسیار شبیه روغن زیتون است.” غنی از اسید اولئیک (که برای پوست های خشک بسیار عالی است زیرا می تواند به طور موثر رطوبت پوست را جبران کند و همچنین به لطف خواص انسدادی خود از اتلاف آب اضافی جلوگیری می کند) و اسید لینولئیک (که می تواند به جوان سازی پوست کمک کند). به این دلایل روغن دانه کاملیا اولیفرا یک نرم کننده عالی است. روغن این دانه همچنین حاوی آنتی اکسیدان های طبیعی مانند توکوفرول ها (ویتامین E) و پلی فنول ها است که از پوست و سلامت آن در مقابل عوامل محیطی و رادیکال های آزاد محافظت می کند.

 

4.5/5 - (2 امتیاز)
شبنم فریدفر

شبنم فریدفر

دکتر داروساز ؛ دانشکده داروسازی دانشگاه تهران

سوال یا نظری دارید حتما مطرح کنید ??

نشانی ایمیل و موبایل شما منتشر نمیشه. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

سبد خرید
فروشگاه
منو
0 مورد سبد خرید