به دایرکتوری مواد اولیه خوش آمدید!

آسترافورس

آسترافورس کنترل سبوم و آکنه

INCI name: Astragalus Membranaceus Root Extract (and) Dipropylene Glycol (and) Glycerin (and) Lecithin (and) Phenoxyethanol (and) Aqua/Water

آسترافورس ماده موثره لیپوزومی حاصل از عصاره ریشه گیاه آستراگالوس ممبرانوس است. این عصاره فارغ از خواص آن برای پوست در استفاده موضعی در طب سنتی چین قدمتی 2500 سال دارد و قادر به تقویت سیستم ایمنی بدن، متابولیسم و گردش خون است. ریشه گیاه آستراگالوس ممبرانوس در طب سنتی چینی برای تقویت چیزی بنام نیروی حیاتی بدن استفاده می شده است.

آسترافورس ( ریشه گیاه آستراگالوس ممبرانوس ) یک ترکیب موثره ضد پیر پوستی است که برای پوست های آکنه ای و دارای لک پس از آکنه، پوست های چرب و مختلط است که می تواند پوست را سفت و صاف کند. این ماده موثره توانایی خوبی در کنترل سبوم ترشح شده در این پوست ها از خود نشان داده است. این ترکیب دارای ویژگی های ضد پیر پوستی و ضد نقاط قرمز پس از آکنه است که باعث بهبود استحکام پوست، صافی و رطوبت رسانی و کاهش عیوب پوستی می شود.

آسترافورس به طور موثری جریان ترشح سبوم و التهاب پوست چرب و آکنه ای را کاهش میدهد در نتیجه منجر به کنترل چربی و کنترل شیوع آکنه در پوست می شود. از این کمپلکس در محصولات مراقبت از پوست آکنه ای و همچنین کرم های مرطوب کننده و آبرسان پوست های چرب؛ مختلط و آکنه ای استفاده می شود.

4.8/5 - (7 امتیاز)
شبنم فریدفر

شبنم فریدفر

دکتر داروساز ؛ دانشکده داروسازی دانشگاه تهران

سوال یا نظری دارید حتما مطرح کنید ??

نشانی ایمیل و موبایل شما منتشر نمیشه.

سبد خرید
فروشگاه
منو
0 محصول سبد خرید