به دایرکتوری مواد اولیه خوش آمدید!

اکوسکین در کازمتیک

اکوسکین

INCI/CTFA name: Alpha-glucan oligosaccharide (and) Polymnia sonchifolia root juice (and) Maltodextrin (and) Lactobacillus

اکوسکین _ Ecoskin _یک کمپلکس پری / پروبیوتیک است که روی مالتودکسترین با روش پاششی خشک شده است.  این کمپلکس متشکل از آلفا گلوکو الیگوساکاریدهای حاصل از سنتز آنزیمی سوبستراهای گیاهی است که از شیره 100% خالص گیاهان (ذرت و چغندر) ساخته شده و همچنین غنی از بتا فروکتوالیگوساکاریدهای بدست آمده از عصاره کلد پرس شده ی زگیل های گیاه یاکون است. این کمپلکس همچنین حاوی باکتری های پروبیوتیک از نوع لاکتوباسیلوس است که به روش تیندالیزاسیون و خشک کردن انجمادی غیر فعال شده است.

اکوسکین به دلیل ساختار منحصر به فرد خود، به عنوان بستری برای باکتری های کومنسال و قوی کردن سیستم دفاعی طبیعی پوست، تعادل میکروبیوتای پوست را افزایش میدهد. اکوسکین به لطف غنای خوب گالاکتوالیگوساکاریدها و فروکتوالیگوساکاریدهای خود ظاهر پوست را بهبود داده و حس آرامش را به آن هدیه خواهد کرد. بنابراین اکوسکین موجب ارتقای درخشش در رنگ پوست و کاهش ناراحتی های پوست ناشی از خشکی و حساسیت میشود.

کارکردهای اصلی اکوسکین

  • آبرسانی به پوست و ایجاد بالانس در پوست برای ترمیم
  • مراقبت از پوست بدن برای پوست های خیلی خشک
  • تصفیه کننده پوست های جوان
  • مراقبت ضد پیری برای پوست های حساس
  • تقویت میکروبیوم پوست و سد دفاعی آن

اکوسکین محصول سولابیا ی فرانسه است که تحت مقررات اتحادیه اروپا، ایالات متحده، چین کمونیست، ژاپن و تحت شرایطی در کانادا و استرالیا مجاز دانسته شده است. این محصول مطابق با استاندارد کازموس COSMOS بوده و فاقد پرزرواتیو و دوز پیشنهادی آن 3 % است. این محصول برای بهینه سازی اکوفلورای پوستی ، تقویت دفاع بیولوژیکی و بهبود درخشندگی پوست با اثر بازسازی و صاف کننده استفاده می شود.

4.7/5 - (11 امتیاز)
شبنم فریدفر

شبنم فریدفر

دکتر داروساز ؛ دانشکده داروسازی دانشگاه تهران

سوال یا نظری دارید حتما مطرح کنید ??

نشانی ایمیل و موبایل شما منتشر نمیشه.

سبد خرید
فروشگاه
منو
0 محصول سبد خرید