به دایرکتوری مواد اولیه خوش آمدید!

گرن اکتیو رتینوئید

گرن اکتیو رتینوئید

INCI Name: Dimethyl Isosorbide (and) Hydroxypinacolone Retinoate

گرن اکتیو رتینوئید Granactive Retinoid یک ماتریکس بدون آب است که حاوی 10% پیناکولیل استر آل-ترانس رتینوئیک اسید در یک حلال پریمیوم حامل است. این پودر متمایل به زرد محصول شرکت سهامی صنایع گرانت ایالات متحده است.

از این ماده به عنوان یک عامل ضد پیری و ضد آکنه استفاده میشود. گرن اکتیو رتینوئید یه جرات میتوان گفت یکی از فرم های ویتامین آ بدون نسخه (OTC) با فراهمی زیستی بالا است. این ماده بر خلاف رتینوئیک اسید خالص تحریک بسیار ناچیزی دارد و یک رها سازی موثر و فعالی را در درون پوست ارائه میدهد.

گرن اکتیو رتینوئید در صنعت کازمتیک جهانی به طور وسیعی استفاده میشود. از عملکردهای محبوب این ماده موثره علاوه بر کاهش علائم مرتبط با آکنه می توان به کاهش اثرات ناشی از آسیب نور ماورائ بنفش اشاره کرد. این گران اکتیو را میتوان به صورت امولسیون روغن در آب، امولسیون آب در روغن و سایر انواع فرمولاسیونها ؛ فرموله کرد.

مزایای کازمتیکی گرن اکتیو رتینوئید

گرن اکتیو رتینوئید تقریبا تمام مزایای رتینول را ارائه می دهد با این تفاوت که تحریک کمتری خواهد داشت. ادعای شرکت سازنده این است که فرمولاسیون های مینیمال به فرم امولسیون که با گران اکتیو فرموله می شوند همانند آنچه در سرم گرن اکتیو برند اوردینری شاهد هستیم، بر خلاف رتینوئیک اسید (ترتینوئین)  که برای مصرف محدود تجویز می شود، را می توان به مدت طولانی استفاده کرد.

البته لازم به ذکر است که ما در کازمتیک عملا کاری به رتینویئک اسید نداریم و عملا آن را OTC بکار نمیگیریم. بلکه ما در کازمتیک به رتینول و استرهای آن کار داریم.

4.5/5 - (6 امتیاز)
شبنم فریدفر

شبنم فریدفر

دکتر داروساز ؛ دانشکده داروسازی دانشگاه تهران

سوال یا نظری دارید حتما مطرح کنید ??

نشانی ایمیل و موبایل شما منتشر نمیشه. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

سبد خرید
فروشگاه
منو
0 مورد سبد خرید