به دایرکتوری مواد اولیه خوش آمدید!

لیمو یوزو در کازمتیک

لیمو یوزو در کازمتیک
INCI name: Citrus Junos Fruit Extract

لیمو یوزو یا لیموی ژاپنی یوزو که به سیتروس جونوس مشهور است بومی چین و تبت است که بعدها به کره و ژاپن راه پیدا کرد و در آنجا به عنوان یک ماده موثره در مراقبت از پوست مورد توجه قرار گرفت. لیمو یوزو به دلیل ترکیبات خاص و محتوای لیمونن و لینالول زیادی که دارد دارای عطر قوی است که برای ماسکه کردن سایر بو ها در فرمولاسیون کاربرد زیادی دارد. یوزو خاصیت آنتی اکسیدانی خوبی برای پوست دارد که میتواند با پیر پوستی مقابله کند و ظاهر پوست را جوان تر کند.

فیتوکمیکال‌های موجود در عصاره میوه یوزو که شامل آنتوسیانین‌ها، کاروتنوئیدها، فلاونون‌ها و فلاونوئیدها می‌شود، به‌عنوان عوامل آنتی‌اکسیدانی شناخته شده‌اند که می‌توانند همانند کارنوزین فعالیت آنتی گلیکاسیون بالایی از خود نشان دهند. عصاره میوه و دانه یوزو دارای خواص ضد میکروبی متنوعی است و همچنین خاصیت طبیعی محافظت در برابر نور UV را دارد. یوزو در سفت شدن پوست و افزایش خاصیت ارتجاعی پوست و کاهش خطوط و چین و چروک ها به خوبی دخالت کرده و اثر مثبت دارد.

گلیکاسیون چیست؟

فرایند طبیعی است که در آن قند موجود در جریان خون به پروتئین ها متصل شده و تشکیل مواد زائدی میدهند که بنام AGEs یا ادوانس گلیکیشن اند پروداکت شناخته می شوند. این مواد زائد در پوست باعث تشکیل پل سفت و سختی بین رشته های کلاژن و الاستین شده که این اتفاق اگر رخ دهد متاسفانه بازگشت ناپذیر است. این اتفاق معمولا در بالای 40 سالگی شروع به رخ دادن میکند چون در این سن دیگر نرخ سنتز کلاژن کمتر از نرخ تخریب میشود. مطالعات نشان داده است که نور آفتاب نیز در تشکیل AGEs در پوست نقش بارزی دارند.

در نتیجه لیمو یوزو به طور گسترده ای در فرمولاسیون های محصولات ضد پیر پوستی استفاده می شود زیرا توانایی آن برای کمک به محافظت از یکپارچگی و کیفیت پوست در سطح معنا داری است.

همچنین استفاده موضعی از عصاره دانه یوزو می تواند به ضخیم شدن اپیدرم کمک کند و اینکار را با افزایش تکثیر سلول های پوستی کار میکند و در نتیجه گردش سلولی پوست را ارتقا میدهد. به این ترتیب عصاره دانه یوزو می تواند به جوان سازی لایه بالایی پوست کمک کند و یک اثر نرم کننده و صاف کننده کلی برای پوست ایجاد کند.

با توجه به عطر قابل فروش یوزو و مزایای خوبی که برای مراقبت از پوست دارد، می توان از عصاره لیمو یوزو در فرمولاسیون محصولات متنوعی از روغن های ماساژ گرفته تا کرم ها، سرم ها، ماسک ها و لوسوین های ضد پیری استفاده کرد. از عصاره میوه یوزو در سرم ویتامین سی گارنیر استفاده شده است.

4.6/5 - (5 امتیاز)
شبنم فریدفر

شبنم فریدفر

دکتر داروساز ؛ دانشکده داروسازی دانشگاه تهران

سلام لطفا اینجا سوالات رو مطرح کنید مرسی

نشانی ایمیل و موبایل شما منتشر نمیشه. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

آیا به این ماده برای شرکت خود نیاز دارید؟

اینجا کلیک کنید

فرم درخواست مواد اولیه

سبد خرید
فروشگاه
منو
0 مورد سبد خرید