به دایرکتوری مواد اولیه خوش آمدید!

روغن جوجوبا

روغن جوجوبا در کازمتیک
INCI Name: Simmondsia Chinensis (Jojoba) Seed Oil

روغن جوجوبا یک امولینت غیر معطر و از نظر فنی یک روغن گیاهی چند غیر اشباع (polyunsaturated) پایدار است. این روغن از دانه های درخچه ای چند ساله که بومی بیابانی نزدیک مرز مکزیک در امریکا است بدست می آید. روغن جوجوبا خاصیت ترمیم کنندگی پوست را افزایش می دهد. این روغن گیاهی که منبع غنی از اسیدهای چرب متعدد است می تواند فواید تسکین دهنده موضعی پوست را ارائه دهد.

بافت این روغن جذاب شبیه به چربی (سبوم) تولید شده از پوست انسان است، این دلیل اصلی آن است که این روغن برای پوست های خشک یک ماده جادویی است و برای افرادی که پوست چرب دارند و مستعد مسدود شدن منافذ پوست و شیوع آکنه هستند، به طور بالقوه مشکل ساز است. البته موم جوجوبا از خود روغن جوجوبا برای پوست های مستعد آکنه مشکل بزرگ تری به حساب می آید. لازم به ذکر است روغن جوجوبا به نسبت روغن های اشباع مانند روغن نارگیل هم سبک تر است و هم حس بر جا ماندن چربی کمتری دارد و این هم از دلایل دوست داشتنی بودن آن است.

 

میوه جوجوبا یا دانه جوجوبا

از روغن جوجوبا می توان برای مراقبت از پوست، لب ها و برای محفظت از مو پ پوست سر خشک و تغذیه آنها استفاده کرد. روغن جوجوبا ممکن است یکی از قهرمانان مراقبت از پوست خشک باشد. این روغن سرشار از ویتامین‌های زیبایی A، E و D، به علاوه آنتی‌اکسیدان‌ها و اسیدهای چرب است. در واقع یک استر موم با خواص بسیار مشابه با سبوم پوست انسان است. این بدان معنی است که این روغن قادر است عمیقا نفوذ کند و برای حداکثر تغذیه به زیر لایه بالایی پوست یعنی زیر لایه شاخی برسد. جوجوبا همچنین به طور طبیعی ضد باکتری، ضد قارچ، ضد ویروس، ضد درد (بخوانید: قادر به تسکین درد) و ضد التهاب است. شاید بهتر از همه این باشد که می توان آن را برای هر نوع پوست، از خشک و حساس تا مستعد آکنه (البته بخوانید: پوست خشک مستعد آکنه) استفاده کرد.

4/5 - (1 امتیاز)
شبنم فریدفر

شبنم فریدفر

دکتر داروساز ؛ دانشکده داروسازی دانشگاه تهران

سوال یا نظری دارید حتما مطرح کنید ??

نشانی ایمیل و موبایل شما منتشر نمیشه.

سبد خرید
فروشگاه
منو
0 محصول سبد خرید