به دایرکتوری مواد اولیه خوش آمدید!

نئوگلوکوزامین

استیل گلوکوزامین ، نئوگلوکوزامین

INCI Name (NeoGlucosamine): Acetyl Glucosamine

نئوگلوکوزامین با نام علمی بین المللی کازمتیکی (اینکی نیم) استیل گلوکوزامین یک پر کننده مجدد پوست است که نشانه های پیر پوستی را کاهش میدهد. این ماده یک آمینو شوگر غیر اسیدی و یک مونوساکاراید مشتق شده از گلوکز است که دارای عملکردهای بیولوژیکی بسیاری مانند دخالت در سنتز هیالورونیک اسید در پوست دارد. وقتی نئوگلوکوزامین با اسید گلوکورونیک مخلوط شود منجر به ساخت هیالورونیک اسید می شود. در واقع نئوگلوکوزامین در افرادی که پوست شان هیالورونیک اسید زیادی از دست داده است می تواند برای بازیابی و پر کردن ذخایر آن کمک کننده باشد. عملکرد هیالورونیک اسید سازی آن را می توان یا نوهیال مقایسه کرد.

لایه برداری نئوگلوکوزامین

استیل گلوکوزامین یک ماده پتنت شده شرکت نئواستراتا است. این ماده توانایی لایه برداری ملایم و بدون تحریک پوست همراه با افزایش نرخ تبادلات سلولی سطح پوست تا میزان 10 برابر نسبت به پوست در حالت عادی را دارد. این لایه برداری باعث می شود که مزایایی همچون کاهش خطوط و چین و چروک پوست و همچنین کاهش لک ها، آکنه های کومدونال و لک ناشی از جوش شود. در مطالعات دیده شده است که نئوگلوکوزامین موجب روشن شدن کل پوست می شود.

نئوگلوکوزامین در واقع یک عنصر سازنده هیالورونیک اسید است که پوست را برای شرایط جوان تر، درخشان تر و رنگ و بویی تازه تر کمک میکند.

مزایای نئوگلوکوزامین برای پوست

  • آبرسانی توسط بازسازی و تامین ذخایر هیالورونیک اسید پوست
  • افزایش رطوبت پوست و کاهش پوست پوسته شدن پوست
  • محافظت غیر مستقیم از فرایند سنتز کلاژن در پوست
  • لایه برداری طبیعی و بدون تحریک پوست حتی مناسب پوست حساس
  • روشن شدن و یکدست شدن رنگ پوست و کاهش لک های پوستی ناشی از آفتاب، پیری و آکنه
4.5/5 - (12 امتیاز)
شبنم فریدفر

شبنم فریدفر

دکتر داروساز ؛ دانشکده داروسازی دانشگاه تهران

سوال یا نظری دارید حتما مطرح کنید ??

نشانی ایمیل و موبایل شما منتشر نمیشه.

سبد خرید
فروشگاه
منو
0 محصول سبد خرید