به دایرکتوری مواد اولیه خوش آمدید!

فیتیک اسید در کازمتیک

فیتیک اسید در کازمتیک
INCI Name: Phytic Acid

فیتیک اسید در کازمتیک فعالیت لایه برداری ملایم و اثر روشن کنندگی ارائه می دهد و به عنوان یک شلاتور قوی و پاک کننده رادیکال های آزاد عمل می کند. در فرمولاسیون محصولات مراقبت از مو نیز فیتیک اسید میتواند با اثرات کراتولیتیک خود به بازیابی سلامت پوست سر کمک کند. این اسید یک ماده طبیعی است که ماده ای است که در دانه ها و الیاف بسیاری از انواع گیاهان از جمله حبوبات، غلات و غلات یافت می شود که در واقع یک استر دی هایدروژن فسفات شش وجهی اینوزیتول است که اینوزیتول هگزاکی فسفات یا اینوزیتول پلی فسفات نیز نامیده میشود.

ترکیب شیمیایی اسید فیتیک یک لایه بردار آلفا هیدروکسی اسید ملایم است که از غلات و حبوبات به دست می آید. وجه تمایز آن با سایر اسیدهای لایه بردار این است که خواص آنتی اکسیدانی دارد. البته متخصصان اعتقاد دارند گرچه خواص لایه برداری ملایمی دارد ولی بیشتر به خاطر آنتی اکسیدان بودن است که در فرمول محصولات کازمتیک استفاده میشود.

فیتیک اسید نیز همانند اغلب آنتی اکسیدان ها به خنثی سازی رادیکال های آزاد کمک میکند و به همین دلیل فرمولاتور های صنعت کازمتیک معمولا از آن در فرمولاسیون محصولات ضد لک و روشن کننده پوست بیشتر استفاده می کنند. Phytic acid برای افرادی که آکنه دارند یا مستعد جوش‌های سرسیاه (کومدون) هستند ایده‌آل است، زیرا به پاکسازی و کوچک کردن منافذ کمک می‌کند و همچنین به روشن‌تر شدن پوستی که پس از ضایعات التهابی تیره شده کمک می‌کند.

فیتیک اسید

فیتیک اسید یک شلاتور قوی است یعنی می تواند مواد معدنی خاصی (دو ظرفیتی ها) را شلات و یا جذب کند. مواقعی که مواد معدنی خاص روی پوست زیاد شوند می توانند اثرات مضر روی پوست داشته باشند. برای مثال فیتیک اسید میتواند مولکول های آهن اضافی در پوست را که مسئول آسیب به DNA هستند شلات کند. phytic acid خوراکی زمانی که از روده عبور می کند، به مواد معدنی مانند کلسیم، روی و آهن متصل می شود و باعث می شود که آنها کمتر جذب شوند.

مقایشه فیتیک اسید و سایر آلفا هیدروکسی اسید ها

فیتیک اسید همانند ماندلیک اسید به نسبت سایر اسید های آلفا هیدروکسی اسید مانند لاکتیک اسید و گلایکولیک اسید ، ملایم ترین اسید محسوب می شود و از این نظر برای افرادی که پوست حساس یا روزاسه دارند، ایده‌آل است. این اسید به دلیل اینکه خواص آنتی اکسیداین اش بر توان لایه برداری آن برتری دارد پس سلول های پوست را به صورت ملایم تری لایه برداری می کند. غلظت فیتیک اسید بسته به اینکه آن محصول نهایی به چه منظور طراحی شده است، میتواند از 0.5 درصد تا 5 درصد باشد.

شرکت بایوسیل تکنولوژی یکی از تولید کنندگان فیتیک اسید معتبر در جهان است که معتقد است که فیتیک اسید با اثر لایه برداری قابل مقایسه با گلایکولیک اسید و توان مهار سنتز ملانین در مقایسه با آسکوربیل گلوکوزید، بدون شک یک ماده موثره چند منظوره برای اکثر محصولات مراقبت شخصی است. مطالعات نشان می دهد که به تسکین حساسیت پوست نیز کمک می کند.

4.7/5 - (4 امتیاز)
شبنم فریدفر

شبنم فریدفر

دکتر داروساز ؛ دانشکده داروسازی دانشگاه تهران

سلام لطفا اینجا سوالات رو مطرح کنید مرسی

نشانی ایمیل و موبایل شما منتشر نمیشه. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

آیا به این ماده برای شرکت خود نیاز دارید؟

اینجا کلیک کنید

فرم درخواست مواد اولیه

سبد خرید
فروشگاه
منو
0 مورد سبد خرید