به دایرکتوری مواد اولیه خوش آمدید!

پور اوی

پور اوی

INCI name: (standard version): Pistacia Lentiscus Gum/Pistacia Lentiscus (Mastic) Gum (and) Lecithin (and) Glycerin (and) Alcohol (and) Aqua/Water

پور اوی بر پایه یک ماستیک رزین معطر ساخته شده از درختی است که در جزیره کایوس در یونان رشد میکند. شرکت میبل بایوکیمستری تکنیکی برای آماده سازی و تولید این ماده با توان حلالیت در آب را ایجاد کرده است که برای کاربرد در محصولات کازمتیک مناسب است و فرموله کردن آن نیز آسان است.

پور اوی نه تنها توانایی کوچک کردن و تنگ کردن منافذ باز پوست را دارد بلکه توانایی تصفیه پوست و کاهش عیوب پوستی را دارد. این ماده در واقع یک مات کننده و تصفیه کننده موثر برای پوست چرب و آکنه ای از چربی و ناخالصی است.

مزایای پور اوی برای پوست چرب

پور اوی ظاهر منافذ و سایز آنان را به طور قابل توجهی کاهش می دهد. همچنین با براقیت پوست، ضایعات پوستی و منافذ مسدود شده توسط چربی مقابله میکند. عیوب پوستی (بلمیش ها) را به طور موثری برای داشتن یک پوست بی نقص در تمام روز کنترل و اصلاح میکند و پوستی صاف و شفاف به مرور زمان ایجاد میکند. پور اوی توانایی کنترل آنزیم 5 آلفا ردوکتاز نوع 1 را دارد. این آنزیم مسئول تحریک غدد سباسه در پوست است که به آنان القا می کند که چربی بیشتری تولید کنند اما پور اوی با مهار این آنزیم باعث کنترل ترشح اضافی چربی یا همان سبوم از غدد چربی می شود.

4.9/5 - (5 امتیاز)
شبنم فریدفر

شبنم فریدفر

دکتر داروساز ؛ دانشکده داروسازی دانشگاه تهران

سوال یا نظری دارید حتما مطرح کنید ??

نشانی ایمیل و موبایل شما منتشر نمیشه.

سبد خرید
فروشگاه
منو
0 محصول سبد خرید