به دایرکتوری مواد اولیه خوش آمدید!

سولفوراوایت

سولفورا وایت یا سولفورفان

INCI name (standard version): Lepidium Sativum Sprout Extract (and) Glycerin (and) Lecithin (and) Phenoxyethanol (and) Aqua / Water

سولفوراوایت (SulforaWhite) یک عامل فیتو شیمیایی (گیاهی) برای سفید کردن قابل ملاحظه ی پوست است. این ترکیب لیپوزومال آماده سازی شده از جوانه های گیاهی شاهی سوئیس است که سرشار از ماده سولفورفان است. سولفورفان یک ماده آنتی اکسیدان قوی و ماده مغذی گیاهی است.

سولفوراوایت به طور موثری با هدف قرار دادن دو مرحله ی کلیدی از آبشار ملانین، پیگمنتیشن را مهار میکند. سولفوراوایت علاوه بر اینکه گونه های فعال اکسیژن را خنثی میکند بلکه می تواند هورمون محرک آلفا ملانوسیت (α-MSH) را که یک هورمون طبیعی و عامل بروز لک است مهار کند. این ترکیب موجب تحریک سیستم آنتی اکسیدان طبیعی پوست می شود.

کمپلکس سولفوراوایت با کمپلکس نانووایت که هر دو محصولات شرکت میبل سوئیس هستند اثر هم افزایی عالی دارند. سولفوراوایت به طور موثری پوست را روشن میکند و از تشکیل ملانین جلوگیری میکند. این ماده مزایای سفید کنندگی بسیار خوبی بخصوص روی پوست آسیایی ها دارد. سولفوراوایت اثر خوبی بر روی لک های پیری و حتی پدیده بی رنگ شدن پوست دارد و رنگ پوست را یکنواخت میکند. این ماده می تواند اثرات مخرب استرس روزانه را کاهش میدهد.

4.6/5 - (8 امتیاز)
شبنم فریدفر

شبنم فریدفر

دکتر داروساز ؛ دانشکده داروسازی دانشگاه تهران

سوال یا نظری دارید حتما مطرح کنید ??

نشانی ایمیل و موبایل شما منتشر نمیشه.

سبد خرید
فروشگاه
منو
0 محصول سبد خرید