به دایرکتوری مواد اولیه خوش آمدید!

تینوسورب اس آکوا

تینوسورب اس آکوا فرم توسعه یافته تینوسورب اس برای پخش شدن در فاز آبی است

INCI Name: Bis-Ethylhexyloxyphenol Methoxyphenyl Triazine (BEMT) (and) Polymethyl Methacrylate (PMMA)

تینوسورب اس آکوا فرم قابل پخش شدن تینوسورب اس در فاز آب است. در این فرم ، تینوسورب اس در یک ماتریس یا بستر پلیمری (پلی متیل متا اکریلات) نشانده شده است. این فیلتر مایع پراکنده دارای رنگ اندکی زرد است و در فاز آبی استفاده می شود. عملکرد تینوسورب اس آکوا در جذب نورهای UVA و  UVB  به همان مقدار وسیع الطیف بودن تینوسورب ام است. در نمودار زیر میزان جذب این دو با هم مقایسه شده است. تینوسورب ام هم محلول در آب است.

تینوسورب اس آکوا

از مزایای این فیلتر می توان به فراهم سازی تکنولوژی وسیع الطیف یو وی در فاز آب با کارایی بالا، پایداری خوب در مقابل نور، افزایش انعطاف پذیری فرمولاسیون و بهبود توزیع فیلتر روی پوست مصرف کننده اشاره کرد. اما نکته قابل توجه این است که زمانی که تینوسورب اس آکوا در ترکیب با تینوسورب اس به صورت یک امولسیون آب در روغن تهیه شود میزان SPF بالاتری را توسط تعادل توزیع یکسان ذرات تینوسورب اس در تینوسورب اس آکوا فراهم خواهد کرد.

می دانیم که اغلب کرم های ضد آفتاب و کرم های روز امولسیون های آب در روغن هستند که در آنها یک فیلتر یو وی در فاز روغنی آن وجود دارد در اینجا با ترکیب این دو نوع فیلتر تینوسورب عملا باعث تقسیم متعادل مقدار فیلتر یو وی در دو فاز آب و روغن می شوند تا توزیع بهتر فیلتر یو وی بتواند منجر به SPF بالاتر شود.

امولسیون آب در روغن ضد آفتاب ها

 

4.6/5 - (6 امتیاز)
شبنم فریدفر

شبنم فریدفر

دکتر داروساز ؛ دانشکده داروسازی دانشگاه تهران

سوال یا نظری دارید حتما مطرح کنید ??

نشانی ایمیل و موبایل شما منتشر نمیشه.

سبد خرید
فروشگاه
منو
0 محصول سبد خرید