به دایرکتوری مواد اولیه خوش آمدید!

هموسالات در کازمتیک

هموسالات
INCI Name: HOMOSALATE
هومومنتیل سالیسیلات یا هموسالات یکی از بهترین فیلتر های شیمیایی ضد آفتاب محلول در چربی برای فیلتر نور UVB است. هموسالات دارای سابقه طولانی استفاده به عنوان فیلتر ضد آفتاب وسیع الطیف در محصولات ضد آفتاب به تنهایی (چون پایدار می ماند) و در ترکیب با سایر جاذب های نور UV برای محافظت از پوست در مقابل اثرات مخرب نور آفتاب است. دامنه فیلتر UVA آن خیلی محدود است و به تنهایی نمیتواند در یک ضد آفتاب استفاده شده و محافظت کاملی بدهد. هموسالات از مشتقات سالیسیلیک اسید  و از خانواده سالیسیلات ها است که یک فیلتر تایید شده جهانی است. حداکثر درصد وزنی هموسالات مورد استفاده در فرمولاسیون محصولات ضد آفتاب در اتحادیه اروپا 10%  و در امریکا 15% است.
بر اساس اطلاعات ارائه شده ، SCCP عقیده دارد که استفاده از هموسالات با حداکثر غلظت 10٪ وزنی بر وزن در محصولات آرایشی و بهداشتی ضد آفتاب خطری برای سلامتی مصرف کننده ندارد. استفاده از هوموسالات در انواع دیگر محصولات آرایشی با غلظت تا 10.0٪ نیز خطری برای سلامتی مصرف کننده ندارد. ایمنی هموسالات برای استفاده در محصولات ضد آفتاب بدن نیاز به نسخه در FDA برای اولین بار در سال 1978 در یک پژوهش معتبر صورت گرفت که بر طبق داده های بدست آمده FDA هموسالات را به عنوان یک فیلتر ایمن و موثر طبقه بندی نمود تا زمان نوشتن این مطلب یعنی مارس 2021 نیز این نظر معتبر است.
حقایق علمی
بر اساس قوانین آرایشی و بهداشتی کمیسیون اتحادیه اروپا و اظهار نظر SCCNFP بر طبق داده های بدست آمده در پژوهش های صورت گرفته نه تنها هموسالات بلکه هیچ کدام از فیلتر های ضد آفتاب مورد استفاده در اتحادیه اروپا ( COLIPA) دارای اثرات استروژنی نیستند که بتواند بصورت باقوه سلامت مصرف کننده را به خطر بیاندازند.
4.7/5 - (5 امتیاز)
شبنم فریدفر

شبنم فریدفر

دکتر داروساز ؛ دانشکده داروسازی دانشگاه تهران

سوال یا نظری دارید حتما مطرح کنید ??

نشانی ایمیل و موبایل شما منتشر نمیشه.

سبد خرید
فروشگاه
منو
0 محصول سبد خرید