به دایرکتوری مواد اولیه خوش آمدید!

تره هالوز در کازمتیک

قند تره هالوز در کازمتیک

INCI: trehalose

تره هالوز نوعی قند است که از قارچ ها بدست می آید که البته انواع مختلفی از ارگانیسم های زنده از جمله باکتری ها، مخمر، گیاهان و حشرات و حتی بی مهرگان نیز میتوانند آن را تولید کنند. از این قند برندهای تولید کننده محصولات مراقبت از پوست در محصولات خود استفاده میکنند. تره هالوز برای پوست به عنوان یک مرطوب کننده و آنتی اکسیدان عمل میکند.

تره هالوز یک دی ساکارید طبیعی است که از دو ملکول گلوکز تشکیل شده است. پستانداران نمی توانند قند تره هالوز را تولید و سنتز کنند. جانور همه چیز خواری مانند انسان و حتی جانوران صرفا گیاه خوار پس از مصرف خوراکی تره هالوز نیز بهره ای بجز افزایش قند خون در مقایسه با خود گلوکز نسیب شان نمی شود زیرا که تره هالوز سریعا در روده توسط آنزیم تره هالاز شکسته شده و به گلوکز تجزیه می شود.

اما ویژگی جالب تره هالوز این است که می تواند به گیاهان و حشرات کمک می کند در شرایط سخت و شدید مانند کم آبی و آسیب اکسیداتیو ، تاب بیاورند و تحمل کرده و نهایتا بتوانند زنده بمانند. برای همین منظور به آن قند احیا کننده می گویند. تره هالوز نشان داده است که دارای یک فرایند تثبیت کننده رطوبت منحصر به فرد است چیزی شبیه به خشک شدن یخ.

گزارش شده است که در سطوح مولکولی تره هالوز دارای اثرات حفاظت از سلول هایی است که تحت استرس های و تنش هایی مانند دهیدارته شدن، آسیب اکسیداتیو و تغییرات درجه حرارت قرار گرفته اند. همچنین ثابت شده است که میتوکندری یخ زده ی سلول با تره هالوز می تواند بیشتر خواص بیولوژیکی خود را از جمله حفظ یکپارچگی غشاء و سنتز آدنوزین تری فسفات (ATP) خود را حفظ نماید.

4.6/5 - (4 امتیاز)
شبنم فریدفر

شبنم فریدفر

دکتر داروساز ؛ دانشکده داروسازی دانشگاه تهران

سوال یا نظری دارید حتما مطرح کنید ??

نشانی ایمیل و موبایل شما منتشر نمیشه.

سبد خرید
فروشگاه
منو
0 محصول سبد خرید