به دایرکتوری مواد اولیه خوش آمدید!

زینک پیریتیون در کازمتیک

زینک پیریتیون در کازمتیک
INCI name: Zinc pyrithione

زینک پیریتیون محبوب ترین ماده ضد شوره در جهان است که در شامپوها، کاندیشنرها و محصولات مرطوب کننده اثرات ضد باکتری و ضد قارچ ارائه میدهد. زینک پیریتیون مانند پیروکتون الامین و سیکلوپیروکس الامین ، در از بین بردن قارچ هایی که مستقیم در ایجاد شوره سر و وضعیت پوست سر دخالت دارند، بسیار موثر است. از ویژگی های مهم این ماده موثره این است که در مقابله با سایر ارگانیسم های زنده ورای مالاسزیا، از جمله انواع باکتریهای مرتبط با تولید بو در پوست موثر است.

زینک پیریتیون یک ماده آنتی باکتریال (باکتریواستاتیک) و ضد قارچ با طیف گسترده است که در برابر بسیار از عوامل بیماری زا موثر است و حتی میتوان از آن به عنوان ماده نگهدارنده در فرمولاسیون ها مورد استفاده قرار گیرد. همچنین زینک پیریتیون می تواند در محصولات مراقبت از مو به عنوان یک عامل حالت دهنده مو وجود داشته باشد که می تواند موجب بهبود بافت مو شود به علاوه اینکه شوره را رفع و از بروز آن جلوگیری میکند.

از زینک پیریتیون در محصولات مراقبت از پوست برای کنترل سبورئیک درماتایتیس یا همان درماتیت سبورئیک و حتی پسوریازیس استفاده می شود. محصولات کازمتیک و مراقبت شخصی مانند پاک کننده ها، کاندیشنرهای مو، شامپوها، خط چشم ها، پودرهای صورت و سایر محصولات مراقبت از پوست میتوانند حاوی زینک پیریتیون باشند.

زینک پیریتیون برای درمان مواردی همچون درماتیت سبورئیک، شوره سر، عفونت های رینگ ورم، تینه آپدیس (پای ورزشکار)، خشکی پوست، آتوپیک درماتایتیس، تینه آ ورسیکالر و حتی ویتیلیگو مورد استفاده قرار میگیرد.

4.4/5 - (8 امتیاز)
شبنم فریدفر

شبنم فریدفر

دکتر داروساز ؛ دانشکده داروسازی دانشگاه تهران

سوال یا نظری دارید حتما مطرح کنید ??

نشانی ایمیل و موبایل شما منتشر نمیشه.

سبد خرید
فروشگاه
منو
0 محصول سبد خرید