به دایرکتوری مواد اولیه خوش آمدید!

کوجیک اسید در کازمتیک

کوجیک اسید در کازمتیک

INCI name: kojic Acid

کوجیک اسید یک مهار کننده تیروزیناز است که از گونه های محتلف قارچ گرفته می شود. از کوجیک اسید در فرآوری مواد غذایی برای جلوگیری از قهوه ای شدن توت فرنگی نارس و قرمز شدن آنها استفاده می شود. در آسیا از کوجیک اسید هم به صورت موضعی و هم به صورت خوراکی برای روشن شدن پوست استفاده میشود.

کوجیک اسید در کازمتیک در غلطت های بین 1 تا 4 درصد استفاده می شود و اغلب در ترکیب با مواد موثره دیگری مانند آربوتین ، گلایکولیک اسید ، ویتامین سی و مرطوب کننده ها موثر تر است. گزارش شده که اسید کوجیک دارای حساسیت زایی بالایی است و ممکن است باعث درماتیت تماسی تحریک کننده شود. با این حال در بیمارانی که تحمل هیدروکینون را ندارند مفید است و مطالعات نشان می دهد که ممکن است با کورتیکواستروئیدهای موضعی برای کاهش تحریک ترکیب شود.

محصولات روشن کننده پوست حاوی کوجیک اسید معمولا روزی دو بار به مدت یک تا دو ماه تا رسیدن به اثر مطلوب استفاده میشود.

کوجیک اسید چیست؟

کوجیک اسید یک متابولیت طبیعی است که توسط قارچ تولید می شود و توانایی مهار آنزیم تیروزیناز در سنتز ملانین را دارد. عمده کاربرد های کوجیک اسید و مشتقات آن در پزشکی بر اساس زیست سازگاری، و خواص ضد میکروبی، ضد ویروسی، ضد توموری، ضد دیابتی و سرطان و ضد لک است. علاوه بر این کوجیک اسید و مشتقات آن به عنوان آنتی اکسیدان، ضد التهاب و روشن کننده پوست در کرم ها، لوسیون ها، صابون ها و محصولات مراقبت از دندان استفاده می شوند.

کوجیک اسید به دلیل فعالیت بازدارندگی آنزیم تیروزیناز توانایی محافظت در مقابل یو وی، مهار هایپرپیگمنتیشن در انسان و مهار کننده تشکیل ملانین را در پوست دارد.

4.6/5 - (4 امتیاز)
شبنم فریدفر

شبنم فریدفر

دکتر داروساز ؛ دانشکده داروسازی دانشگاه تهران

سوال یا نظری دارید حتما مطرح کنید ??

نشانی ایمیل و موبایل شما منتشر نمیشه.

سبد خرید
فروشگاه
منو
0 محصول سبد خرید