به دایرکتوری مواد اولیه خوش آمدید!

کوندروس کریسپوس

کوندروس کریسپوس
INCI Name: Aqua (and) Chondrus Crispus Extract

کوندروس کریسپوس نام علمی خزه ایرلندی یا خزه کاراگینان است که با هر سه نام شناخته می‌شود، گونه ای جلبک قرمز دریایی یا کاراگین رودوفیتا است که به وفور در امتداد قسمت‌های صخره‌ای اقیانوس اطلس، ساحل اروپا و آمریکای شمالی یافت می‌شود. در شرایط تازه آغازیان حالتی نرم و عضروفی و رنگ زرد مایل به سبز، قرمز، تا ارغوانی تیره و قهوه‌ای مایل به ارغوانی دارد. جزء اصلی تشکیل دهنده بدن خزه ایرلندی (در حدود ۵۵٪) از پلی‌ساکارید کاراگینان تشکیل شده است.

اجزا دیگر تشکیل دهنده آن نیز پروتئین در حدود ۱۰٪، مواد معدنی ۱۵٪ و همچنین ید غنی شده و گوگرد می‌باشد. این خزه تا زمانی که در آب بماند بویی مانند دریا می‌دهد و همچنین به دلیل فراوانی سلول‌های پلی‌ساکارید در آن در هنگام جوشیده شدن در آب حالت ژلاتینی به خود می‌گیرد و حجم آب را بین ۲۰ تا ۱۰۰٪ افزایش می‌دهد.

کوندروس کریسپوس یک جلبک دریایی قرمز است که در اعماق آب زندگی می‌کند، که در معرض شرایط محیطی شدید (نور UV و خشکی در هنگام جزر و مد) است. به دلیل خاصیت تقلید زیستی بین پروتئین های پوست و کاراگینان، یک لایه طبیعی و غیر انسدادی روی پوست ایجاد می کند. به زبان ساده تر، کوندروس کریسپوس حاوی ترکیبی به نام کاراگینان (همان دانه های آبی رنگ در مقاله نقد و بررسی سرم کنسانتره هیالورونیک اسید هیدرو بوست نوتروژینا توضیح دادم) است که یک لایه انعطاف پذیر بر روی پوست ایجاد می کند که دفاع بیشتری در برابر عوامل استرس زای محیطی ارائه می دهد.

Chondrus crispus—commonly called Irish moss or carrageen moss

Chondrus crispus—commonly called Irish moss or carrageen moss

این خزه ایرلندی منبع غنی بسیاری از مواد مغذی برای پوست است، از جمله رنگدانه بتاکاروتن و آنتی اکسیدان های قوی زآگزانتین و لوتئین که به محافظت از پوست در برابر اثرات مرئی نور آبی کمک می کند. البته، آنتی اکسیدان های موجود در جلبک قرمز فواید گسترده تری نیز دارند.

پلی ساکاریدها، پپتیدها و آمینو اسیدهای طبیعی موجود در جلبک های قرمز نیز به هیدراته ماندن پوست کمک می کنند. در همین حال، آنتی اکسیدان های متعدد موجود در این و انواع دیگر جلبک ها می توانند به محافظت از پوست در برابر آلاینده های مخرب موجود در هوا کمک کنند.

خزه کاراگینان یا کوندروس کریسپوس به لطف ترکیبات معدنی خود، کراتینه شدن اپیدرم را تقویت و تحریک می کند و حتی TEWL را کاهش می دهد، از میکرو ذرات (خاصیت ضد آلودگی) محافظت می کند و به آزادسازی مواد فعال چرب در پوست کمک می کند. این جلبک قرمز همچنین در مراقبت از مو درخشندگی و صافی مو را افزایش می دهد.

از مشهورترین تامین کنندگان دنیا که عصاره کندروس کریسپوس را عرضه کرده اند شرکت سپیک فرانسه است که این عصاره را با نام تجاری Oligogeline™ PF عرضه کرده و به نظر میرسد برندهای بزرگ مانند نوتروژینا از آن در لاین هیدروبوست خود استفاده میکنند.

4.3/5 - (3 امتیاز)
شبنم فریدفر

شبنم فریدفر

دکتر داروساز ؛ دانشکده داروسازی دانشگاه تهران

سوال یا نظری دارید حتما مطرح کنید ??

نشانی ایمیل و موبایل شما منتشر نمیشه.

سبد خرید
فروشگاه
منو
0 محصول سبد خرید