به دایرکتوری مواد اولیه خوش آمدید!

فندق افسونگر یا ویچ هازل

ویچ هازل یا فندق افسونگر یا نارون کوهی

INCI name: Hamamelis virginiana leaf water

عصاره یا آب برگ گیاه فندق افسونگر یا ویچ هازل با اینکی نیم (نام بین المللی کازمتیک) هاماملیس ویرجینیانا لیف اکسترکت از پر استفاده ترین عصاره های مرود استفاده در صنعت کازمتیک محصولات پوست چرب و مختلط است. آب تقطیر شده برگ گیاه ویچ هازل می تواند تا 100% در فرمولاسیون محصولات مراقبت از پوست برای پوست های مختلط و چرب، مراقبت از پوست برای پوست های حساس در معرض قرمزی یا محصولاتی برای پاهای خسته و سنگین استفاده شود.

این آب با خاصیت قابض و تقویت کننده آن که به سفت شدن پوست و کاهش سایز منافذ و احیای درخشندگی پوست کمک می کند، شناخته شده است. خواص منقبض کننده عروق آن باعث بهبود میکروسیرکولاسیون و کاهش قرمزی پوست می شود. آب فندق جادوگر پوست را شاداب و خوش رنگ می کند.

ویچ هازل بومی شمال ایالات متحده است ولی خب امروزه در کشورهایی مانند فرانسه هم در واقع پرورش داده میشود. این درخچه می تواند از 3 تا 6 متر ارتفاع داشته باشد.برگ های بیضی شکل و کمی پرزدار آن به رنگ سبز تیره است که در پاییز زرد می شود و گل های مواج زرد رنگ آن بوی مطبوعی را پخش می کنند. فندق جادوگر توسط سرخپوستان آمریکایی کشف شد که از آن برای درمان تعدادی از اختلالات التهابی و توقف خونریزی استفاده کردند.

در دنیای مواد طبیعی، به گفته دکتر هارتمن درماتولوژیست شناخته شده در دانشگاه آلاباما در مطلب که در سایت پائولا چویس منتشر کرده است: “فندق جادوگر به عنوان راه حلی برای فهرست بی پایانی از مشکلات، شهرت تا حدودی اغراق آمیز دارد. وقتی روی پوست استفاده می شود، گفته می شود همه چیز از آکنه گرفته تا پوست چرب، پف کرده چشم و آفتاب سوختگی را برطرف می کند. گفته می شود که برای بدن، فندق جادوگر باعث کاهش رگ های واریسی و کاهش هموروئید می شود.

فندق افسونگر یا ویچ هازل چقدر برای مشکلات پوستی موثر است؟

جدای از اطلاعات حکایتی که ممکن است خوانده باشید، تحقیقات متفاوت است. وقتی از فندق جادوگر به عنوان یک درمان کوتاه مدت استفاده می شود، واقعاً می تواند به پوست کمک کند، اما استفاده طولانی مدت از آن بدون توجه به نوع پوست یا نگرانی شما یک مشکل است.” البته دکتر هارتمن منظورشون فرم های خالص این آب است که به صورت تونر عرضه می شوند و مسلما با استناد به تکنیکال دیتا شیت های تامین کنندگان این عصاره و فرمولاسیون برندهای محصولات نهایی نمیتواند استفاده طولانی مدت از محصول فرموله شده حاوی آب ویچ هازل را بد دانست.

بعضی از درماتولوژیست ها استفاده طولانی مدت آب ویچ هزل خالص و غیر رموله شده را به دلیل اینکه امکان دارد با الکل دناتوره تقطیر شده باشد خوب نمیدانند چون ممکن است باعث آسیسب رایدکال ازاد به سد دفاعی پوست شود. دیگر نگرانی انها از فندق جادوگر مربوط به ترکیبات معطر آن است که ممکن است در طولانی مدت پیامدی همچون حساسیت زایی برای پوست داشته باشد. نکته مهم آن است که مصرف کننده نمیتواند برای طولانی مدت از آب ویچ هزل به تنهایی و خارج از یک فرمول نهایی مثل یک تونر برای مدت طولانی استفاده کند دقیقا همین محدودیت را برای روغن درخت چای نیز داریم.

فرآیند تولید آب گل و برگ ویچ هازل

آب فندق جادوگر از تقطیر با بخار آب به دست می آید. در طول ساخت آن، ترکیبات معطر موجود در برگ های فندق جادوگر با تقطیر با بخار استخراج می شود و سپس با عبور از یک کاندنسور عصاره آن خنک و اصطلاحا ریکاوری میشود. استفاده از بخار به استخراج مواد موثره فعال گیاه بدون تغییر ماهیت طبیعی آنها کمک می کند. این فرآیند سازگار با محیط زیست به حفظ خواص بیولوژیکی و غنای بویایی فلورال واترها یا آب های گل (گلاب) کمک می کند. آب فندق جادوگر واقعا “اکتیو” است. با توجه به اینکه آب اغلب جزء اصلی در فرمولاسیون های محصولات کازمتیک است، می توان آن را به طور کامل یا جزئی با آب گل جایگزین کرد تا اثربخشی مواد موثره را افزایش داده و عطری لطیف به فرمول طبیعی شما اضافه کند.

درست همانند کاری که برند سیمپل در اغلب محصولات خود انجام داده و از آب ویچ هازل استفاده کرده است. فرمولاسیون این مواد شفاف و بی رنگ آسان است و برای انواع پوست مناسب است. شرکت های بزرگی همچون کروداروم انگستان و برکم فرانسه این آب ویچ هازل را تولید میکنند که به ترتیب درصد الکل آن ها 1% و 0% است.

تقطیر و استخراج فندق افسونگر

4.5/5 - (2 امتیاز)
شبنم فریدفر

شبنم فریدفر

دکتر داروساز ؛ دانشکده داروسازی دانشگاه تهران

سوال یا نظری دارید حتما مطرح کنید ??

نشانی ایمیل و موبایل شما منتشر نمیشه.

سبد خرید
فروشگاه
منو
0 محصول سبد خرید