به دایرکتوری مواد اولیه خوش آمدید!

کاپر پی سی ای در کازمتیک

کاپر پی سی ای , مس PCA

INCI name: Copper PCA

کاپر پی سی ای یک هموکتانت و عامل سنتزی نرم کننده پوست است که رطوبت پوست را بهبود می بخشد. کاپر PCA نمک مس پیرولیدون کربوکسیلیک اسید است. مس در هنگام استفاده به صورت موضعی روی پوست مزایای متنوعی برای پوست دارد. کلاژن و همچنین بافت همبند روی پوست از مس به عنوان کاتالیزور در بسیار از واکنش های متابولیک و آنابولیک که منجر به ایجاد پوست سالم تر و تازه تر می شود، استفاده می کنند.

مس به تسریع بهبود زخم ها و ترمیم پوست کمک زیادی میکند. کاپر پی سی ای عموما به عنوان یک عامل رنگ آمیزی در محصولات کازمتیک استفاده می شود. مس PCA یا کاپر PCA در محصولات مراقبت از پوست و مو کمک میکند تا پوست از شر سلول های مرده خلاص شود. این کار را را با سست نمودن سلول های فرسوده از ناحیه اپی تلیال انجام می دهد که به پاکسازی پوست و بازگردانی شادابی آن کمک زیادی می کند.

مس عموما دارای اثر آنتی میکروبیال با مکانیسم مشابه عملکرد طبیعی خود پوست است. مس به بخش حیاتی میکروب ها متصل شده و فرایندهای متابولیکی آن را نا کارآمد می کند. بنابراین گمان می رود که کاپر پی سی ای بتواند بر روی میکروب هایی که ایجاد کننده مشکلاتی مانند آکنه و قرمزی پوست هستند اثر مثبت و خنثی کننده ای داشته باشد.

مس PCA نیز همانند زینک پی سی ای می تواند در محصولات مراقبت از پوست و مراقبت از مو برای کنترل و تنظیم ترشح سبوم بکار گرفته شود و این امر به کنترل چربی و شیوع آکنه کمک شایانی خواهد کرد. در کل کاپر پی سی ای به نظر می رسد مزایای بیشتری را برای پوست های چرب و پوست های آکنه ای خواهد داشت.

4.8/5 - (3 امتیاز)
شبنم فریدفر

شبنم فریدفر

دکتر داروساز ؛ دانشکده داروسازی دانشگاه تهران

سوال یا نظری دارید حتما مطرح کنید ??

نشانی ایمیل و موبایل شما منتشر نمیشه. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

سبد خرید
فروشگاه
منو
0 مورد سبد خرید