به دایرکتوری مواد اولیه خوش آمدید!

زینک پی سی ای در کازمتیک

زینک پی سی ای

INCI name: Zinc PCA

زینک پی سی ای یا زینک PCA ، نمک زینکِ پیرولیدون کربوکسیلیک اسید است. این یک ترکیب تنظیم کننده سبوم است. این ترکیب برای محصولات پوست چرب و آکنه ای کاربرد فراوان دارد. این ماده توانایی خنثی سازی آنزیم های مخرب پوست را دارد که منجر به پیر پوستی می شوند.

زینک پی سی ای یک هموکتانت طبیعی و یکی از اجزای NMF ها در پوست است و برای آبرسانی پوست استفاده می شود. این خاصیت زینک پی سی ای یکی از دلایل این است که در کازمتیک به عنوان یک تنظیم کننده سبوم استفاده شود، این خاصیت را زینک به تنهایی ندارد. این ترکیب به پوست و مو حس تازگی می بخشد.

زینک پی سی ای دارای خواص ضد پیری است که بر فعال ساز پروتئین-1 اثر می گذارد در نتیجه فعالیت آنزیم کلاژناز را کاهش میدهد. زینک PCA یک ماده طبیعی دارای گواهی cosmos است.

مکانیسم عمل زینک بر روی آکنه ممکن است هنوز مورد بحث باشد اما به نظر می رسد که توافق وجود دارد که نمک های این فلز باعث کاهش التهاب ناشی از آکنه می شود. شاید از طریف مهار آنزیمی است که تولید دی هیدروکسی تستوسترون (هورمونی که فعالیت غدد سباسه را کنترل میکند) را کاتالاز میکند.

4.4/5 - (5 امتیاز)
شبنم فریدفر

شبنم فریدفر

دکتر داروساز ؛ دانشکده داروسازی دانشگاه تهران

سوال یا نظری دارید حتما مطرح کنید ??

نشانی ایمیل و موبایل شما منتشر نمیشه.

سبد خرید
فروشگاه
منو
0 محصول سبد خرید