به دایرکتوری مواد اولیه خوش آمدید!

منیزیم پی سی ای

منیزیم پی سی ای , منیزیم

INCI name: Magnesium PCA

منیزیم PCA نمک منیزیم PCA (اسید پیرولیدون کربوکسیلیک) است که بخشی از ماتریکس بین سلولی پوست است. بنابراین منیزیم PCA نقش مهمی در آنچه به عنوان عامل مرطوب کننده طبیعی پوست شناخته می شود ، بازی می کند. منیزیم به عنوان یک ماده معدنی الکترولیت در افزایش آبرسانی پوست و ترمیم سد دفاعی پوست نقش دارد.

منیزیم پی سی ای بر نحوه حرکت سلول های پوستی از طریق لایه های سطحی پوست ، نحوه ریزش و همچنین واکنش پوست به محرک های خارجی تأثیر می گذارد. جالب اینجاست که منیزیم خالص و برخی اشکال مانند کلرید منیزیم نفوذ به پوست دشوار است. با این حال ، پیوند منیزیم با PCA یا اسید لاکتیک (مانند لاکتات منیزیم) به غلبه بر این مسئله کمک می کند تا به پوست کمک کند.

4.6/5 - (2 امتیاز)
شبنم فریدفر

شبنم فریدفر

دکتر داروساز ؛ دانشکده داروسازی دانشگاه تهران

سوال یا نظری دارید حتما مطرح کنید ??

نشانی ایمیل و موبایل شما منتشر نمیشه.

سبد خرید
فروشگاه
منو
0 محصول سبد خرید