به دایرکتوری مواد اولیه خوش آمدید!

عصاره ﺟﻠﺒﮏ قرمز ﭘﻮرﻓﯿﺮﯾﺪﯾﻮم ﮐﺮوﺋﻨﺘﻮم

عصاره جلبک قرمز ﭘﻮرﻓﯿﺮﯾﺪﯾﻮم ﮐﺮوﺋﻨﺘﻮم

INCI Name (Hydrintense™) : Sea Water (and) Propanediol (and) Porphyridium Cruentum Extract

عصاره ﺟﻠﺒﮏ قرمز ﭘﻮرﻓﯿﺮﯾﺪﯾﻮم ﮐﺮوﺋﻨﺘﻮم با تشکیل یک لایه محافظ روی سطح پوست، هیدراتاسیون پوست را حفظ می کند. با تکرار عملکرد طبیعی خود، محتوای آب لایه شاخی پوست را افزایش می دهد و میکرورلیف پوست را بهبود می بخشد. این جلبک برای استفاده در مرطوب کننده، کرم آبرسان لانگ لستینگ و سرم ضد پیری ایده آل است. به منظور مقاومت در برابر کم آبی، ریزجلبک قرمز Porphyridium Cruentum یک سیستم دفاعی خارق العاده ایجاد کرده است. برای کاهش از دست دادن آب، یک اگزو پلی ساکارید دریایی را در خارج از دیواره سلولی خود سنتز و دفع می کند.

خانواده جلبک قرمز تنوع زیادی از گونه های دریایی را تشکیل می دهند. جلبک قرمز ﭘﻮرﻓﯿﺮﯾﺪﯾﻮم ﮐﺮوﺋﻨﺘﻮم رایج ترین گونه مورد استفاده در کازمتیک است که اثر سفت کننده و صاف کننده پوست را دارد. این جلبک سرشار از پلی ساکارید است و به آبرسانی و رطوبت رسانی پوست خشک کمک زیادی میکند. رنگ قرمز این جلبک از فوکوبیلی پروتئین های آن است که در فتوسنتز آن نقش دارد.

the red microalgae Porphyridium Cruentum1

عصاره جلبک قرمز غنی از پلی ساکارید یک آبرسان قوی برای پوست است که به خوبی توسط انواع پوست تحمل می شود. این ماده اثر هموارسازی پوست دارد و با افزایش خاصیت ارتجاعی پوست منجر به کاهش خطوط ریز و چین و چروک پوست می گردد. ﭘﻮرﻓﯿﺮﯾﺪﯾﻮم ﮐﺮوﺋﻨﺘﻮم می تواند پوست خشن و خشک را لطیف و بافت آن را پاکسازی نماید.

گفته می شود عصاره ﭘﻮرﻓﯿﺮﯾﺪﯾﻮم ﮐﺮوﺋﻨﺘﻮم می تواند سنتز ATP (روند ایجاد انرژی در سلول) را تا 50% بهبود دهد و گردش خون بهتری در پوست را ایجاد کند که منجر به افزایش متابولیسم سلول و فعال شدن آن می شود.

عصاره جلبک قرمز

عصاره ﭘﻮرﻓﯿﺮﯾﺪﯾﻮم ﮐﺮوﺋﻨﺘﻮم  عصاره مشتق شده از نوعی جلبک قرمز. تحقیقاتی انجام شده است که نشان می دهد اجزای جلبک قرمز حاوی اسید چرب امگا 3 ” ایکوزاپنتانوئیک اسید” ، اسید چرب امگا 6 ” اسید آراشیدونیک” و سایر مواد سازگار با پوست مانند پلی ساکاریدها هستند. اینکه آیا جلبک قرمز خالص وقتی به صورت موضعی روی پوست قرار می گیرد فوایدی دارد یا نه ، مشخص نیست. اما عصاره فرآوری شده آن برای صنعت کازمتیک دارای فوایدی اثبات شده است.

ﭘﻮرﻓﯿﺮﯾﺪﯾﻮم ﮐﺮوﺋﻨﺘﻮم یکی از جلبک های تک سلولی متعلق به خانواده رودوفیتا ها است که به طور طبیعی روی آب خنثی و آب دریا به صورت تنهایی و یا کلونی زندگی میکند. این ریز جلبک ظرفیت آنتی اکسیدانی دارد که برای صنایع دارویی و کازمتیک مفید است.

 

4.7/5 - (5 امتیاز)
شبنم فریدفر

شبنم فریدفر

دکتر داروساز ؛ دانشکده داروسازی دانشگاه تهران

سوال یا نظری دارید حتما مطرح کنید ??

نشانی ایمیل و موبایل شما منتشر نمیشه.

سبد خرید
فروشگاه
منو
0 محصول سبد خرید