به دایرکتوری مواد اولیه خوش آمدید!

پرودوو

پرودوو
INCI Name: Sodium PCA (and) Sodium Lactate (and) Arginine (and) Aspartic Acid (and) PCA (and) Glycine (and) Alanine (and) Serine (and) Valine (and) Proline (and) Threonine (and) Isoleucine (and) Histidine (and) Phenylalanine (and) Water

پرودوو یا پرودی یک کمپلکس از اسیدهای آمینه است که برای تحقق فناوری جدید برای مراقبت از مو تولید شده است. آمینو اسیدهایی که به صورت موضعی در کازمتیک استفاده میشوند برای اثرات مرطوب کنندگی، تقویت ساختار، محافظت از پوست و مو و ترمیم شناخته شده اند. مجموعه آمینو اسیدهای جذاب این کمپلکس با سدیم لاکتات و سدیم PCA همراه شده اند.

این کمپلکس یک مخلوط اسیدهای آمینه بر اساس ساختار آمینو اسیدهای موجود در غشای سلولی (CMC) است. پردوو عملکردهای بسیاری را برای فرمولاتور ها فراهم میکند. از جمله اثر هیگروسکوپیک سدیم پی سی ای و اسیدهای آمینه که مناسب برای محصولات مراقبت از مو و محصولات مراقبت از پوست و حتی میکاپ ها نیز هست.

این اسیدهای آمینه درخشش و مقاومت مو را افزایش می دهند. اسیدهای آمینه خنثی خصوصیات حسی موی خشک را بهبود می دهند و ظاهری صاف و ابریشمی به آن میدهند. این اسیدهای آمینه می توانند خصوصیات حسی موهای دمپ (کامل خشک نشده) همچون صافی و حالت پذیری را به شدت بهبود دهند.

پرودوو یا پرودی در محصولات مراقبت از موهای رنگ شده می تواند از رنگ پریدگی موها جلوگیری نماید و به تثبیت رنگ روی مو برای مدت طولانی تری کمک نماید.

4.4/5 - (6 امتیاز)
شبنم فریدفر

شبنم فریدفر

دکتر داروساز ؛ دانشکده داروسازی دانشگاه تهران

سوال یا نظری دارید حتما مطرح کنید ??

نشانی ایمیل و موبایل شما منتشر نمیشه. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

سبد خرید
فروشگاه
منو
0 مورد سبد خرید