به دایرکتوری مواد اولیه خوش آمدید!

هیالورواسموث

هیالورواسموث
INCI Name: Water (and) Cassia Angustifolia Extract (and) Phenoxyethanol (and) Hydroxyethylcellulose

هیالورواسموث نام تجاری یک کمپلکس از شرکت BASF است که به عنوان یک جایگزین گیاهی برای هیالورونیک اسید در مراقبت از پوست مود استفاده قرار میگیرد. این ماده یک پلی ساکارید بدست آمده از دانه کاسیا آنگاستیفولیا است. این ماده دارای خواص آبرسانی و نرم کنندگی شگفت انگیز برای پوست است و دقیقا عملکرد هیالورونیک اسید را در پوست تقلید میکند. این ماده موثره بخش پلی ساکارید از بذر گیاه Cassia angustifolium است که از یک درختچه کوچک و گلدار دست می آید. دانه این گیاه و اجزای آن به عنوان نرم کننده به پوست عمل می کند.

همانند همه گیاهان، کاسیا آنگاستیفولیوم (Cassia angustifolium) نیز منبع آنتی اکسیدان است. در این مورد، منبع خوبی از ترکیبات فلاونوئیدی کوئرسیمریترین، اسکوتلارین و روتین است که همگی به محافظت از سطح پوست در برابر آسیب‌های ناشی از آلاینده‌های موجود در هوا و سایر منابع استرس محیطی کمک می‌کنند.

 

Cassia Angustifolia Seed
4.5/5 - (2 امتیاز)
شبنم فریدفر

شبنم فریدفر

دکتر داروساز ؛ دانشکده داروسازی دانشگاه تهران

سوال یا نظری دارید حتما مطرح کنید ??

نشانی ایمیل و موبایل شما منتشر نمیشه.

سبد خرید
فروشگاه
منو
0 محصول سبد خرید