عصاره رزماری در کازمتیک

INCI Name: Rosmarinus Officinalis (Rosemary) Leaf Extract

رزماری گیاهی معطر با برگ‌های سوزنی‌ مانند چند ساله متعلق به خانواده Lamiaceae است که قرن ها است که در رژیم های تغذیه ای و درمانی به عنوان دارو استفاده می شود. عصاره رزماری حاوی فواید بی شماری برای سلامت مو و پوست سر، از جمله خواص آنتی اکسیدانی و ضد التهابی است. عصاره رزماری به جلوگیری از سفیدی زودرس کمک می کند، به بهبود خارش پوست سر و همچنین جلوگیری از شوره سر کمک می کند. این عصاره دارای خواص ضد قارچی و ضد احتقان پوست است که با شوره سر به خوبی مقابله مبکند.

عصاره رزماری دارای خواص درمانی است و در طب سنتی، داروسازی و صنایع آرایشی و بهداشتی، عمدتاً به دلیل خواص آنتی اکسیدانی و ضد التهابی که به وجود اسیدهای کارنوسول/کارنوزیک و اورسولیک نسبت داده می شود، استفاده شده است. استفاده درمانی از عصاره رزماری برای درمان بیماری های التهابی مورد بررسی قرار گرفته با این حال، کاربردهای دیگری مانند التیام زخم و درمان سرطان پوست و مایکوزیس (بیماری قارچی)، از جمله موارد دیگر مورد مطالعه قرار گرفته است. رزماری علاوه بر مصارف درمانی، کاربردهای بالقوه‌ای در فرمولاسیون‌های آرایشی و بهداشتی، درموکازمتیک و درمان شرایط پاتولوژیک و غیر پاتولوژیک مانند سلولیت، آلوپسی، آسیب اشعه ماوراء بنفش و پیری دارد.

همچنین این عصاره گردش خون را تقویت می‌کند و آسیب‌های بافتی و عصبی را التیام می‌بخشد و در نتیجه باعث افزایش رشد مو، کاهش ریزش مو و ترمیم و ترمیم رشد مو در افرادی که دچار آلوپسی و طاسی با الگوی مردانه هستند، می‌شود. عصاره رزماری حاوی کارنوزیک اسید است که یک عصاره گیاهی و آنتی اکسیدان و ضد پیر پوستی به حساب می آید که می تواند گردش خون سلولی را زیاد کند واین ممکن است به افزایش رشد مو کمک کند.

آنالیز عصاره رزماری

آنالیز عصاره رزماری

عصاره رزماری حاوی انواع زیادی از مولکول های فعال زیستی با پتانسیل درمانی بالایی است. اینها شامل تری ترپن ها (به عنوان مثال، اسید اورسولیک و اولئانولیک)، دی ترپن های سه حلقه ای (مانند اسید کارنوزیک و کارنوسول)، اسیدهای فنولیک (مانند اسید کافئیک و اسید رزمارینیک)، و اسانس ها هستند. طبق مقالات منتشر شده، رزماری دارای خواص ضد التهابی، ضد میکروبی و آنتی اکسیدانی است که به طور گسترده در فرمولاسیون های اورال و مراقبت از مو (مانند خمیر دندان یا فرمولاسیون برای درمان عفونت و شامپوهای ضد شوره) گزارش شده است. توسعه فرمولاسیون های جدید حاوی عصاره رزماری باید تشویق شود، زیرا ادعای سلامت بخشی این عصاره به عنوان یک عامل موضعی به خوبی ثابت شده است.

استفاده موضعی یک راه مهم تجویز برای داروهایی است که نیاز به اثر موضعی روی پوست دارند، در نتیجه از جذب سیستمیک و عوارض جانبی آنها جلوگیری می شود.

4.5/5 - (2 امتیاز)

با دوستان خود این مطلب را به اشتراک بگذارید:

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *