به دایرکتوری مواد اولیه خوش آمدید!

پتاسیم آزلوئیل دی گلیسینات

پتاسیم آزلوئیل دی گلیسینات

INCI name: potassium azeloyl diglycinate

پتاسیم آزلوئیل دی گلیسینات که بیشتر با دو نام تجاری آزلوگلیسینا (Azeloglicina) و آزکلیر (Azeclair) دیده می شود. این ماده موثره به وسیله یک واکنش آسیلاسیون میان کلریدِ آزلائیک اسید با دو مولکول گلایسین و پتاسیم هایدروکساید بدست می آید.  این ماده یک مولکول ابتکاری و محلول در آب است که دارای فعالیت نرمال سازی چربی پوست و اثرات روشن کنندگی پوست است.

اعتقاد بر این است که پتاسیم آزلوئیل دی گلیسینات بسیاری از خواص و مزایای آزلائیک اسید خالص را به همراه دارد اما ترکیب آن در انواع مختلف فرمولاسیون محصولات کازمتیک راحت تر از آزلائیک اسید است. این ماده موثره در محصولات مراقبت از مو و پوست در سیستم های آبی همانند ژل ها، امولسیون های ژل، امولسیون های آب در روغن، پاک کننده ها، محلول های شفاف مثل تونیک مو کاربرد دارد.

مزایای پتاسیم آزلوئیل دی گلیسینات برای پوست

  • کمک به روشن شدن تن پوست
  • کمک به رفع لک و همزمان مهار سنتز ملانین و پیشگیری از تشکیل لک
  • کمک به کنترل ترشح چربی پوست
  • بهبود درخشندگی و یکنواخت شدن تن پوست
  • بهبود الاستیسیته و آبرسانی به پوست
  • کمک به کاهش ناراحتی های ناشی از قرمزی پوست صورت و پوست سر
  • مناسب برای پوست های چرب، سبورئیک و دهیدارته
  • کارایی مناسب در محدوده PH  از 5 تا 11
4.7/5 - (13 امتیاز)
شبنم فریدفر

شبنم فریدفر

دکتر داروساز ؛ دانشکده داروسازی دانشگاه تهران

2 نظر در “پتاسیم آزلوئیل دی گلیسینات

  1. آرزو حدادزاده گفت:

    سلام لطفا کتاب یا رفرنس برای شناخت اسیدهای مناسب برای پوست معرفی میکنید

    1. سلام راستش من یک کتابی دارم از قدیم ولی فایلشو پیدا نمیکنم. کتاب برای اسیدها و لایه بردار ها زیاده اگر انگلیسی سرچ کنید پیدا میکنید. فارسی سرچ کنید چیزی گیرتون نمیاد. ممنون از شما

سوال یا نظری دارید حتما مطرح کنید ??

نشانی ایمیل و موبایل شما منتشر نمیشه. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

سبد خرید
فروشگاه
منو
0 مورد سبد خرید