به دایرکتوری مواد اولیه خوش آمدید!

آزلائیک اسید در کازمتیک

آزلائیک اسید در کازمتیک

INCI: Azelaic acid

آزلائیک اسید چیست؟

آزلائیک اسید یک اسید طبیعی و در واقع یک دی کربوکسیلیک اسید است که در مصرف موضعی به پوست کمک می کند تا پوست سریع تر خود را تجدید و بازسازی کند. این اسید برای رفع آکنه های غیر التهابی یا همان جوش های سر سیاه و سر سفید استفاده میشود. همچنین برای از بین بردن باکتری های ایجاد کننده آکنه و روزاسه کمک کننده است.

از آزلائیک اسید برای درمان موضعی آکنه های خفیف تا متوسط استفاده می شود و ممکن است با آنتی بیوتیک خوراکی و یا همراه با درمان های هورمونی تجویز و مصرف شود. آزلائیک اسید باعث کاهش التهاب و همچنین کاهش تعداد باکتری های مولد آکنه (پروپیونی باکتریوم) می شود در نتیجه آزلائیک اسید برای هر دو نوع آکنه کومدونال و التهابی مناسب و مفید است.

قوی ترین عامل کراتولیتیک

آزلائیک اسید یک عامل آنتی باکتریال برای کاهش باکتری ها در فولیکول مو است. آزلائیک اسید قویترین عامل کراتولیتیک و یک عامل کومدولیتیک به تعبیر ساده تر بهترین درمان کراتولیتیک آکنه است. این اسید رشد نامنظم سلول های پوستی پوشاننده فولیکول مو را به حالت طبیعی باز می گرداند. این اسید به عنوان یک آنتی اکسیدان موثر با خنثی نمودن رادیکال های آزاد التهاب پوست را کاهش می دهد. این اسید عملکردی همانند سالیسیلیک اسید دارد که می تواند با رفع انسداد منافذ پوستی و کاهش تورم و قرمزی پوست به رفع و پیشگیری از بروز آکنه های پوستی کمک کند.

آزلائیک همچنین به کاهش رنگدانه کمک می کند، بنابراین به ویژه برای افراد دارای پوست تیره که لک های آکنه آنها آثار قهوه ای مداوم (لک پس از التهاب- PIH) و ماندگاری دارد و یا مبتلا به لک ملاسما هستند، بسیار مفید است.

برای اطلاع از نحوه درمان های پیشنهادی و روند درمان آکنه حتما مقاله  آکنه چگونه درمان می شود؟ را مطالعه کنید و از خود درمانی بپرهیزید. همچنین می توانید ژل کرم آزلائیک اسید اوردینری را نیز بررسی کنید.

4.5/5 - (11 امتیاز)
شبنم فریدفر

شبنم فریدفر

دکتر داروساز ؛ دانشکده داروسازی دانشگاه تهران

سوال یا نظری دارید حتما مطرح کنید ??

نشانی ایمیل و موبایل شما منتشر نمیشه. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

سبد خرید
فروشگاه
منو
0 مورد سبد خرید