آووبنزون در کازمتیک

آووبنزون در کازمتیک
INCI Name: Butyl Methoxydibenzoylmethane

آووبنزون با نام بین المللی مواد اولیه کازمتیک ” بوتیل متوکسی دی بنزوئیل متان ” یکی از بهترین فیلتر های سنتزی ضد آفتاب است که به طور وسیعی در جهان استفاده می شود. آووبنزون مهمترین جاذب نور UVA است که در سطح جهان تایید شده است و مورد استفاده قرار میگیرد. این ماده اولین بار در سال 1973 ثبت اختراع شد و توسط بنیانگذار شرکت معروف روخه (Roche) با نام Parsol1789 تجاری شد.

این ماده در سال 1978 به عنوان یک فیلتر ضد آفتاب در اتحادیه اروپا با حداکثر دوز 5 درصد و در سال 1996 در FDA با حداکثر دوز 3 درصد تایید شد.  آووبنزون یک فیلتر مورد استفاده در ضد آفتاب است که محافظت وسیع الطیف را در مقابل نور آفتاب را ایجاد میکند. این فیلتر به طور گسترده ای در جهان مورد استفاده قرار میگیرد و از نظر ایمنی و کارایی دقیق مورد آزمایش قرار گرفته است.

آووبنزون چیست؟

آووبنزون یک مشتق دی بنزوئیل متان است که در حالت پایه مخلوطی از دو فرم انول و کتو است. از این دو فرم فقط فرم انول آن است که می توان جاذب نور UVA باشد. وقتی زمانی که آووبنزون در معرض نور UVA قرار میگیرد یک حالت سه گانه ای در فرم کتو ایجاد می شود که می تواند آووبنزون را تخریب کند و همچنین باعث آسیب به سطح عمیق پوست شود.  آووبنزون اگر پایدار نشود می تواند تا 36% از توان خود برای جذب نور UV را پس از یک ساعت در معرض نور آفتاب بودن، از دست بدهد.

بهترین روش برای تثبیت آووبنزون ترکیب با اکتوکریلن برای پیشگیری از ایجاد حالت سه گانه است. این روش تثبیت توسط اکتوکریلن توسط برند L’Oréal تا پیش از سال 2014 پتنت شده بود اما پس از سال 2014 همه شرکت ها می توانند آزادانه از این روش در محصولات ضد آفتاب خود استفاده کنند.

این روش می تواند به فرمولاتورهای صنعت کازمتیک کمک کند که فرمول ضد آفتاب حاوی بوتیل متوکسی دی بنزوئیل متان خود را با اکتینوکسات فرموله کنند که می تواند توسط یک واکنش حلقه زایی 2+2 با آووبنزون واکنش دهد تا ماده شیمیایی غیر قابل جذب تشکیل دهند. تیتانیوم دی اکساید و زینک اکساید می توانند اثر منفی روی پایداری آووبنزون داشته باشند مگر اینکه به خوبی پوشش داده شوند.

توجه داشته باشید توجه داشته باشید این روش فرموله کردن در ایالات متحده تحت مونوگراف موجود در آنجا برای ضد آفتاب ها مجاز نیست ولی در اروپا مجاز است و اگر در وب سایت هایی در اینترنت مشاهده کردید که به ضد آفتاب هایی حاوی این ترکیبات حمله میشود بدانید که نویسندگان آن متون؛  فاقد صلاحیت علمی برای اظهار نظر در زمینه صنعت کازمتیک هستند.

5/5 - (1 امتیاز)

با دوستان خود این مطلب را به اشتراک بگذارید:

ارسال نظر

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *