به دایرکتوری مواد اولیه خوش آمدید!

زینک اکساید در کازمتیک

فیلتر ضد آفتاب زینک اکساید

INCI name: Zinc Oxide

زینک یک عنصر معدنی است که ثابت شده با انواع پوست مهربان است. این ماده معدنی دوستدار پوست به طور قابل توجهی در ایجاد یک تصور قابل فروش برای محصولاتی همچون میکاپ های مینرال و ضد آفتاب های مینرال کمک کننده است. چون عمدتا به فرم زینک اکساید استفاده می شود و این ماده دارای خواص بسیار مفیدی برای پوست است.

زینک اکساید یک ماده معدنی و پودری سفید است که محلول در آب نیست و برای حل کردن آن به محیط اسیدی نیاز است. این ماده علاوه بر محصولات موضعی در برخی محصولات مراقبت شخصی نیز وجود دارد. این ماده دارای مزایایی همچون فیلتر نورهای یو وی، محافظت از سد دفاعی پوست برای درمان التهابات ملایم و سایش پوستی و قابض ملایم و دارای برخی خواص ضد عفونی کننده است.

زینک اکساید با استاندارد های اکوسرت اروپا و انجمن محصولات طبیعی امریکا مطابقت کامل دارد. زینک اکساید در کنار تیتانیوم دی اکساید یک فیلتر فیزیکی (مینرال) یو وی مورد تایید جامعه بین الملل است که از هر نظر ایمن است و استفاده از آن در کرم های مراقبت از پوست و کرم های ضد آفتاب کاملا بی خطر است. از نظر FDA نیز خواص درمانی زینک اکساید برای محافظت از پوست و استفاده در پماد های تسکین دهنده آفتاب سوختگی، سوختگی در مقابل سرما و باد و حتی ادرار سوختگی کودکان مورد تایید است.

زینک اکساید در ضدآفتاب ها

زینک اکساید یک فیلتر ضد آفتاب وسیع الطیف است که دامنه ی تحت فیلتر آن از هر نوع فیلتر مشابه یو وی بیشتر است به طوریکه از 290 تا 380 نانو متر را پوشش داده و فیلتر میکند. ذرات زینک اکساید دارای بافت متخلخلی است همانند اسفنج دریایی که عمدتا با سایز ذرات غیر نانو استفاده می شوند و عموما به همین دلیل سفیدی کمی روی پوست بر جا می گذارند.

اکسید روی یا همان زینک اکساید به دلیل خواص درمانی و ضد باکتریایی شناخته شده است که به بهبود پوست دارای آفتاب سوختگی یا زخم کمک می کند. گاهی اجرای فرمولاسیون با اکسید روی نیز ترجیح داده می شود زیرا به قفل شدن رطوبت کمک می کند و برای درمان آکنه نیز بسیار مفید و مورد استفاده قرار می گیرد.

زینک اکساید یک فیلتر فیزیکی ضد آفتاب است و قاعدتا جذب پوست نمیشود و تمایل به ایجاد تحریک کمتری نیز دارد. این موضوع باعث شده که فرمولاسیون های بر پایه زینک اکساید برای پوست های حساس و کسانی که اگزما، روزاسه و پوست آکنه ای دارند مناسب باشد. این افراد علاوه مزیت سازگاری فرمول بر پایه زینک اکساید می توانند از مزیت ضد التهاب بودن آن نیز بهره ببرند.

3.9/5 - (2 امتیاز)
شبنم فریدفر

شبنم فریدفر

دکتر داروساز ؛ دانشکده داروسازی دانشگاه تهران

سوال یا نظری دارید حتما مطرح کنید ??

نشانی ایمیل و موبایل شما منتشر نمیشه.

سبد خرید
فروشگاه
منو
0 محصول سبد خرید