به دایرکتوری مواد اولیه خوش آمدید!

تری مویست

آبرسان بایومیمتیک تری مویست
INCI name (Trimoist™ KMF): Sodium Stearoyl Lactylate (and) Cetyl Alcohol (and) Olus Oil/Vegetable Oil (and) Tocopheryl Acetate (and) Glycine Soja/Glycine Soja (Soybean) Sterols (and) Glycerin (and) Sodium Carboxymethyl Betaglucan (and) Sodium Lactate (and) Carnosine (and) Lactic Acid (and) Aqua/Water

تری مویست یک سیستم و یک کمپلکس حرفه ای از شرکت میبل بایوکیمستری سوئیس است که در واقع یک سیستم آبرسان و مرطوب کننده بایومیمتیک 24 ساعته پوست است. این سیستم از سه مکانیسم متعادل سازی رطوبت در پوست حمایت میکند. که دارای قدرت آنتی اکسیدانی و انرژی بخش قوی به پوست است. این کمپلکس یکی از محدود سیستم ها در دنیاست که حاوی ماده موثره کارنوزین برای جلوگیری از گلیکاسیون رشته های کلاژن و الاستین پوست و نابودی آنها است.

سیستم مرطوب کننده بسیار موثر کمپلکس تری مویست دارای سه مکانیسم برای متعادل سازی رطوبت پوست به شرح زیر است:

  1. 1. پلی ساکارید تشکیل دهنده لایه محافظ در مقابل فرایند از دست رفت رطوبت TEWL
  2. 2. تقویت آبرسانی پوست توسط لیپیدهای لاملار با حفظ رطوبت در بالا و پایین خود
  3. 3. مواد رطوبت رسان (هموکتانت ها) آبرسانی سریع به پوست را ارائه میکنند.

کارنوزین برای جلوگیری از پیری پوست به این کمپلکس تری مویست اضافه شده است که این دی پپتید با قند های کاهنده مانند گلوکز واکنش نشان می دهد و بنابراین باعث مهار گلیکاسیون پروتئین های پوست می شود. در گلیکاسیون رشته های الاستین و کلاژن توسط قند ها به م چسبیده و گره خوردگی در آنها ایجاد می شود و این یک فرایند وحشتناک و بازگشت ناپذیر است. کارنوزین عملکرد انتی اکسیدانی و ضد التهابی نیز دارد و حتی به شلاته شدن یون های فلزی (یعنی دفع سموم از پوست) نیز کمک میکند. جذاب ترین اثر کارنوزین توانایی بالا بردن تعداد دفعات نوسازی سلول های پوست تا 60 برابر حالت عادی است.

تری مویست حاوی مواد آبرسان همچون لاکتیک اسید، سدیم لاکتات و گلیسیرین است و همچنین حاوی ویتامین ایی و الکل های چرب مفید و استرول های سویا است.

پایه ی تری مویست روغن اولوس است ترکیبی از تری گلیسیریدهای طبیعی که منشا 100% گیاهی دارد. این روغن براحتی روی پوست پخش می وشد و حس بسیار لطیف و سبکی دارد. روغن اولوس هیچ پتانسیلی برای انسداد منافذ ندارد ولی می تواند با ایجاد یک سد رطوبت از دهیدراته شدن پوست جلوگیری کند.

این روغن اولوس یک نیمه جامد بدون بود و سفید است که از جهاتی شبیه به شی باتر است که می تواند به عنوان یک پایه برای انواع کرم ها و بال های لب استفاده شود. اولوس اویل به صورت چند منظوره می تواند علاوه بر نرمی و لطافت بخشی و پوست با دارا بودن خواص بینظیری همچون پایداری در مقابل اکسیداسیون و جلوگیری از TEWL منافع بسیاری را برای پوست فراهم کند. این روغن مورد تایید ECOCERT و COSMOS است.

منافع تری مویست برای پوست

1. آبرسانی فوری و طولانی مدت برای 24 ساعت

2. سد رطوبت پوست را تقویت و آبرسانی پوست سیر صعودی خواهد داشت.

3. پوست یکدست شده و حس لطافت شبنم گونه و در بهترین حالت خواهد داشت.

4. از تخریب کلاژن و الاستین پوست در اثر افزایش قندخون و پیری جلوگیری می شود.

4.1/5 - (20 امتیاز)
شبنم فریدفر

شبنم فریدفر

دکتر داروساز ؛ دانشکده داروسازی دانشگاه تهران

سوال یا نظری دارید حتما مطرح کنید ??

نشانی ایمیل و موبایل شما منتشر نمیشه. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

سبد خرید
فروشگاه
منو
0 مورد سبد خرید