به دایرکتوری مواد اولیه خوش آمدید!

هگزیل رزورسینول در کازمتیک

هگزیل رزورسینول در کازمتیک

INCI Name: Hexylresorcinol

هگزیل رزورسینول یک آلکیل رزورسینول است. این ترکیب یک لیپید فنلیک است که به صورت طبیعی در گندم کامل و چاودار یافت میشود. در صنعت کازمتیک هگزیل رزورسینول به عنوان یک ماده روشن کننده پوست شناخته شده است. این ماده یک آنتی اکسیدان مناسب برای خنثی سازی رادیکال های آزاد ناشی از استرس اکسیداتیو در پوست است.

مطالعات نشان داده است که هگزیل رزورسینول به صورت موضعی ممکن است در مقابله با عوامل ایجاد کننده پیر پوستی همچون چین و چروک و خطوط ریز نقش داشته باشد. هگزیل رزورسینول دیده شده که میتواند روی مهار پدیده گلیکاسیون رشته های کلاژن و الاستین، که منجر به تخریب آنها می شود نقش مثبت و مهار کننده داشته باشد.

هگزیل رزورسینول در مهار فرآیند گلیکاسیون همچون کارنوزین عمل میکند.

هگزیل رزورسینول علاوه بر مزایای خوبی که برای پوست دارد دارای مزیت خوبی برای فرمولاسیون هاست و آن هم طبیعت حل پذیری خوب آن است. این امر باعث محبوبیت آن در فرمولاسیون محصولات مراقبت از پوست شده است بخصوص اینکه به خوبی با نیاسینامید برای روشن سازی تن پوست مخلوط می شود.

4.6/5 - (4 امتیاز)
شبنم فریدفر

شبنم فریدفر

دکتر داروساز ؛ دانشکده داروسازی دانشگاه تهران

سوال یا نظری دارید حتما مطرح کنید ??

نشانی ایمیل و موبایل شما منتشر نمیشه. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

سبد خرید
فروشگاه
منو
0 مورد سبد خرید